Dezvoltare personala

#concurs #dezvoltare personala

Succesul personal se invata! - Castiga carti pentru dezvoltarea ta

Te-ai intrebat vreodata cum poti impaca cariera cu viata personala, inregistrand succese in toate activitatile pe care le intreprinzi? Nu multi oameni isi folosesc resursele la potentialul maxim, iar eficienta in comunicare ne poate ajuta sa ne atingem scopurile mai usor.

Grupul Editorial Amaltea iti ofera trei volume care te vor ajuta sa gestionezi cat mai eficient situatiile problematice si sa-ti dezvolti capacitatile de autocunoastere .

"Speranta nu e o strategie" este un ghid al excelentei in vanzari  va demonstra ca, in noul mileniu, la baza strategiei de vanzari nu este permis sa se afle speranta, ci informatia. Relatia cu clientii trebuie sa devina din ce in ce mai complexa, pentru ca procesul de vanzare este din ce in ce mai complex. Scopul acestei carti este de a simplifica lucrurile de ambele parti.

" Conversatii decisive" este o carte care te invata sa comunici cu succes pe plan profesional si personal. Nu mai trebuie sa alege intre a fi cinstit si a fi eficient. Nu trebuie sa alege intre sinceritate si cariera. Pentru ca poti invata cum sa obtii un control emotional superior in situatiile limita, poti transforma frustrarea si furia in dialog si obtine siguranta care mentine fluxul comunicarii, devenind convingator fara a fi nevoie sa te impui agresiv.

"Resursele nebanuite", de Robert K. Cooper, ne arata mijloacele prin care sa trezim la viata si sa punem la treaba procentul de peste 90% din capacitatea noastra intelectuala care, in cele mai multe cazuri, zace in stare latenta. Resursele nebanuite exploreaza si analizeaza cele patru elemente de baza ale conceptiei autorului: Increderea, Energia, Vizionarismul si Indrazneala.

 

Castiga carti de dezvoltare personala de la Grupul Editorial Amaltea !

 

Familie si Relatii.acasa.ro impreuna cu Grupul Editorial Amaltea te invita sa participi la concursul: "Castiga carti pentru dezvoltarea ta”. Premiul este format dintr-un pachet de trei carti: "Speranta nu e o strategie", "Conversatii decisive" si "Resursele nebanuite".

Pentru a putea concura va trebui sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro: "Cum ai depasit cel mai mare obstacol din viata personala sau din cariera?” Explica situatia prin care ai trecut, pentru ca altii sa invete din experientele tale!

Vor fi premiate cele mai interesante si originale doua raspunsuri!

Pentru a raspunde pe forum da click AICI.

Nu uita ca pentru a comenta pe Forum.acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 11 februarie - 11 martie. Castigatorii vor fi anuntati in data de 12 martie, atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului