Dezvoltare personala

#dezvoltare personala #succes in cariera #cariereonline.ro # sfaturi dezvoltare personala # cariera de succes # performanta business

Performanta in sport si performanta in business

Am urmarit zilele acestea Jocurile Olimpice de la Londra si am avut un declic referitor la performanta in general. Performanta este o sinergie intre pregatirea sustinuta, gandirea antrenata pentru succes, dorinta arzatoare de a castiga si adaptare la conditiile in care se desfasoara competitia (pentru ca nu este suficient sa poti, trebuie sa si arati ca poti).

In sport se vede cel mai bine limita dintre succes si esec: ai facut exercitiul perfect sau te-ai dezechilibrat, ai ezitat in atac sau ai mers cu toate fortele (si dorinta de succes!) inainte, te-ai pregatit intens pentru a concura cu altii sau te-ai „bazat” pe experienta si succesul de pana acum, ai obtinut medalia sau nu. Bineinteles ca toti concurentii la Jocurile Olimplice vin pregatiti de antrenorii lor si, desigur, isi doresc medalia. si chiar daca...

Citeste continuarea pe cariereonline.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului