INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Dezvoltare personala

#factor blocant # obstacole care nu te lasa sa reusesti #reusita #obstacole

Obstacolele care nu te lasa sa reusesti in viata. Care este factorul deblocant principal

Sunt foarte multi oameni care si-ar dori sa schimbe locul de munca sau, pur si simplu, sa faca altceva in viata. Putini insa reusesc sa faca aceste lucruri. Ce ii opreste, de fapt?

 

Toti oamenii isi doresc sa fie bine, atat din punct de vedere financiar, cat si in alte aspecte ale vietii. din pacate insa, putini sunt cei care pot iesi din zona de confort si sa faca altceva cu viata lor. 

Andy Szekely, expert in dezvoltare personala, vorbeste despre cele patru piedici care nu te lasa sa progresezi. 

”Cele patru obstacole in calea progresului pot fi urmatoarele.

O emotie negativa foarte intensa, careia ii cazi prada. Adica iti este prea frica sau esti prea furios sau esti prea trist sau esti prea ingrijorat. Din fericire, acestea sunt doar niste pattern-uri. Emotiile, prin natura lor, nu sunt boli. Asta inseamna ca nu raman acolo, in suflet, la aceeasi intensitate. Ce ai de facut este sa intervii, astfel incat sa le deviezi si sa faci loc emotiei care te ajuta de fapt sa depasesti obstacolul care, in cele mai multe cazuri, este curajul. Este energia emotionala care te ajuta sa depasesti obstacolul si de multe ori este factorul deblocant principal.

Un alt obstacol este dat de convingerile gresite. Pur si simplu crezi lucruri care sunt false, crezi in chestiuni care poate te-au ajutat candva, dar pentru a ajunge unde vrei acum sa ajungi, daca tu continui sa creezi acest lucru, te impiedici.

Al treilea obstacol este un obicei prost. Vreau sa performez, sa muncesc productiv si sa fiu printre cei mai buni din echipa, doar ca eu ma trezesc la ora 11:00. Eu vreau sa ma pot trezi la orice ora. Deci ai un obicei care necesita sa fie modificat ca sa poti ajunge acolo.

Iar al patrulea obstacol este si simplu lipsa de knowhow. Adica nu stii cum sa faci, nu ai metoda, nu te-ai intalnit cu educatorul potrivit care sa iti dea piesele de puzzle necesare sa depasesti acele obstacole”, a explicat Andy Szekely.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii