Dezvoltare personala

#dezvoltare #dezvoltare personala

O data pe luna, fa ceva pentru tine

Meriti sa fii rasfatata si stii asta!

Chiar daca nu reusesti sa iti iei zilnic cateva minute sau chiar ore doar pentru tine, cel putin o data pe luna ar trebui sa faci asta. Vei vedea cum iti incarci bateriile in doar cateva minute si te vei simti mai plina de viata.

Partea cea mai buna este ca poti sa faci asta acasa, cu instrumentele potrivite: lampa UV profesionala, aparat de epilare definitiva, perie de par profesionala.

In caz ca esti in pana de idei in legatura cu ce poti sa faci pentru tine, suntem aici sa te sfatuim. Niciun minut dintre cele petrecute acordandu-ti timp tie nu va fi pierdut, iti garantam.

Cinci lucruri pe care sa le faci pentru tine, luna de luna

Daca te gandesti ca nu ai destul timp sa iti duci la capat taskurile din viata profesionala si cea personala si sa mai ai si timp pentru rasfat, sfatul nostru este, sau sa iti iei o zi intreaga libera, sau sa imparti fiecare actiune in mai multe zile si astfel vei avea parte de mai multe momente de rasfat si mai dese.

1. Baie cu spuma

Stim ca vezi in filme cum protagonistele se retrag in baie, dau drumul la apa si apoi au multa spuma in vana, cu un pahar de vin sau ceai langa. Aceasta este pentru ele rasfatarea suprema si poate fi si pentru tine la fel.

Daca in baie ai loc de o vana si o folosesti doar pentru a face dus in ea, iti recomandam sa schimbi acest obicei cel putin o data pe luna, mai ales in zilele in care te simti stresata si care simti ca nu se mai termina.

Alege o mireasma care-ti place si apoi comanda-ti o bomba de sare de baie si arunca-o in apa. Te va cuceri de la primul impact cu stropii si te vei bucura de o seara relaxanta.

2. Arta pe unghii

O femeie care are unghiile mereu aranjate are si mai multa incredere in ea.

Daca nu iti place sa mergi la salon sau vrei sa incerci ceva nou acasa, atunci cumpara-ti o lampa UV profesionala si poti sa incepi sa faci arta atat pe unghiile tale, cat si pe ale prietenelor.

Poate la inceput ti se va parea greu procesul, insa, odata cu timpul, te vei obisnui cu acesta si vei astepta cu nerabdare ziua in care urmeaza sa schimbi culoarea sau desenul de pe unghii.

3. Epilare definitiva

Sunt putine femei pe lumea aceasta carora sa le placa sa aiba par chiar peste tot pe corp. Nu judecam si apreciem parerea fiecareia in parte.

Daca insa faci parte din categoria celor care isi doresc sa scape de par si pentru o perioada lunga de timp, atunci epilarea cu laser este pentru tine.

Scapi astfel de ceara si de benzile care polueaza; la fel si cu lamele de ras pe care le folosesti de cateva ori si mai apoi le arunci.

Ia-ti cateva ore, sau sa mergi la un salon, sau sa folosesti laserul acasa, si iti vei multumi pe termen lung!

4. Placa de par profesionala

Nu trebuie sa existe un eveniment special pentru ca tu sa-ti aranjezi parul si sa arati bine. Poti sa iti aranjezi parul o data, de doua ori pe saptamana, sau ori de cate ori simti nevoia de un boost de feminitate.

Alege o placa de par, un ondulator sau ambele pentru a te coafa dupa bunul plac.

Idei sunt pe internet o gramada, pana si videouri care te ajuta sa ajungi la forma dorita. Ai nevoie de rabdare si de dexteritate, insa te asiguram ca un gest mic precum acesta iti va transforma ziua intr-una mai buna.

5. Timp cu cei dragi

Cel mai de pret lucru pe care poti sa il faci pentru sufletul tau este sa lasi totul deoparte si sa petreci timp alaturi de cei dragi.

Nu conteaza ca stati acasa si gatiti impreuna, ca povestiti sau va uitati la un serial; ca mergeti intr-o excursie sau sa mancati o inghetata impreuna in timpul unei plimbari.

Poate ce te ajuta sa iti incarci cel mai usor si pe termenul cel mai lung bateriile sunt aceste momente in care lasi toate grijile cotidiene deoparte si te dedici in primul rand tie, si apoi celor dragi!

Fa luna de luna ceva doar pentru tine si iti vei multumi pe termen lung!

Credite foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii