Dezvoltare personala

#manifestare bani #manifestare #bani

Manifestarea banilor: 7 pasi pentru a o face banii sa ajunga usor la tine

 

Manifestarea este practica de a te concentra asupra dorintelor si intentiilor tale si de a le aduce la realitate. Manifestarea poate fi aplicata pentru a obtine viata pe care ti-o doresti, de la gasirea partenerului potrivit, la cresterea veniturilor, etc.

Astazi vom vorni insa despre manifestarea pentru bani. Fie ca vrei sa descoperi ce este si cum functioneaza manifestarea, fie ca doresti sa afli cele mai bune metode de manifestare pentru incepatori, mai jos vei gasi tot ceea ce trebuie sa stii pentru a manifesta banii in viata ta.

"In prezent, nu exista dovezi stiintifice care sa sustina legea atractiei sau eficienta manifestarii, dar exista foarte multe rapoarte anecdotice ale unor persoane care au folosit tehnici de manifestare pentru a-si imbunatati situatia financiara", spune Ella McCrystal, un psihoterapeut de renume, hipnoterapeut clinic si antrenor de mentalitate, specializat in manifestare.

Acest lucru se datoreaza faptului ca manifestarea pentru bani este o combinatie intre legea atractiei si actiunea inspirata de aceasta, explica specialistul. Asadar, manifestarea pentru bani nu este o solutie magica care te ajuta sa te imbogatesti peste noapte. Manifestarea este este departe de a fi magica. Aceasta presupune insa aruncarea unei dorinte, a unei intentii, in Univers, si constientizarea actiunilor necesare pentru implinirea acesteia. Iata cum poti manifesta banii in viata ta. 

1. Analizarea relatiilor cu banii

Primul pas este sa dezvolti mai multa constiinta de sine in jurul tau si a relatiei tale cu banii. Este aceasta una plina de dragoste, respect, onestitate, bucurie si distractie? Sau este furioasa, dureroasa, nedemna de incredere, infricosatoare si la limita? Acest lucru te va ajuta sa ai o perspectiva mai buna asupra modului in care privesti banii. 

Daca calatoria ta interioara pentru a-ti examina sentimentele legate de problemele financiare si de banii in sine te duce pe o cale negativa, axata pe penurie, s-ar putea sa fie nevoie sa practici autocunoasterea si sa faci schimbarile de care ai nevoie. Acest lucru se datoreaza faptului ca gandurile si emotiile negative, cum ar fi frica, indoiala si anxietatea, pot crea un blocaj in fluxul abundentei.

Pentru ca viata ta sa se schimbe, trebuie sa te schimbi si tu. Incepe sa observi modul in care ceea ce gandesti si simti se reflecta in actiunile si comportamentul tau. 

2. Stabileste un obiectiv financiar clar si vizualizeaza-l 

Acest obiectiv ar trebui sa fie specific si masurabil, cum ar fi castigarea unei anumite sume de bani sau plata datoriilor, pentru planificarea unei vacante sau pentru acoperirea unor nevoie specifice. Scopul trebuie sa fie unul care sa te faca sa te simti bine si usor, si nu ceva pentru care simti nevoia sa tot ceri, sa astepti sau sa iti pui intrebari.

3. Repeta afirmatii pozitive

Afirmatiile pozitive repetate catre sine pentru a intari convingerile si a crea un sentiment de optimism sunt foarte importante cand vine vorba de manifestare. In cazul de fata, afirmatiile potrivite pot fi: "Banii curg usor si fara efort catre mine", "Sunt demn de abundenta" si "Sunt sigur si stabil din punct de vedere financiar".

Repetati aceste afirmatii in mod regulat, in mod ideal zilnic, dimineata la trezire si seara inainte de culcare, pentru a-ti reprograma subconstientul cu convingeri pozitive despre bani si abundenta.

4. Actioneaza in vederea atingerii obiectivului financiar

Acum este momentul sa iei masuri si sa-i oferi Universului oportunitatea de a-ti oferi toata abundenta pe care o doresti, de care ai nevoie si pe care o meriti. Poate fi aplicarea pentru un job mai bun, care sa-ti ofere un venit mai mare, gasirea unei colaborari de care sa te ocupi in timpul liber sau chiar cumpararea unui bilet la loto.

5. Ramai pozitiv si recunoscator

Manifestarea merge mana in mana cu recunostinta. Este important sa fii recunoscator zilnic pentru ceea ce ai, dar si sa ramai pozitiv in ceea ce priveste lucrurile pe care doresti sa le obtii. Acestea vor veni catre tine in forma potrivita, la timpul potrivit. Prin urmare daca nu reusesti din prima sa obtii un loc de munca mai bun, nu inseamna ca trebuie sa renunti. Din contra.

6. Fii deschis si receptiv la oportunitatile de castig

Poate ca, in trecut, un potential blocaj in calea abundentei financiare a fost prin propria ta mana. Intentionat sau neintentionat, ai fi putut adaposti anterior o energie care nu a salutat castigul financiar.

Modul in care ne simtim fata de bani este destul de des legat de modul in care ne simtim fata de noi insine si fata de stima de sine. Daca o persoana are o stima de sine scazuta, este obisnuit ca acest lucru sa se manifeste prin faptul ca daruieste prea mult sau incearca sa faca pe plac pentru ca oamenii sa ii placa, si prin dificultati in a primi, deoarece nu se simte demn.

A fi mai receptiv inseamna sa pastrezi o minte deschisa si sa fii dispus sa explorezi noi oportunitati si posibilitati. De exemplu poate fi vorba despre o schimbare de cariera, sau despre renuntarea la un job in calitate de angajat in favoarea pornirii unei afaceri pe cont propriu. 

7. Repeta procesul in mod regulat

Repetitia este mana cereasca! Manifestarea pentru bani nu este un proces care se face o singura data si gata. Trebuie sa tii legatura cu tine insuti, cu obiectivele tale si cu ceea ce urmaresti sa obtii in calatoria ta. Trebuie sa actionezi in consecinta si sa nu renunti la convingerile tale sau sa te multumesti cu mai putin! Ai incredere in tine si in convingerile tale, iar ceea ce manifesti va ajunge la tine!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului