Dezvoltare personala

#cariere #training #dezvoltare #cariereonline.ro

Invatare si dezvoltare: mai este nevoie de ele cand ajungem in varf?

Estimata in 2011 la 25-30 milioane de euro, piata de training din Romania este una dintre cele mai importante din domeniul serviciilor de consultanta.

In piete mult mai mari si mult mai mature (cum este piata nord-americana, spre exemplu) numai tranzactiile din piata de training de leadership au fost estimate in 2011 la 60 miliarde dolari!

Indiferent la ce realitate economica ne raportam, insa, subiectul legat de trainingul si dezvoltarea liderilor este unul la fel de important, nu numai din perspectiva cifrelor mari vehiculate in termeni de bugete, ci si prin cea a impactului asupra destinului unei organizatii.

O intrebare legitima si logica in acest context este: cat de bine sunt investiti acesti bani in trainingul si dezvoltarea liderilor? Produc acestea impactul dorit? Ce factori trebuie luati in seama de catre o companie atunci cand doreste sa investeasca in traininguri pentru manageri? Sunt cei propusi pentru astfel de programe si cei mai potriviti, in ciuda faptului ca ocupa o pozitie de conducere?

Cand masuram leadership-ul ca abilitate, cea mai pragmatica si corecta abordare este evaluarea prin prisma performantelor echipei.

Citeste continuarea articolului AICI

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare