Dezvoltare personala

# dezvoltare profesionala #interviu #cariera #dezvoltare personala #cariereonline.ro # cariera de succes

Interviu cu persoana de succes din tine

Am intalnit pana acum, atat in viata personala cat si in viata profesionala, oameni diferiti in ceea ce priveste raportarea la succes. Am vazut persoane care isi indeplinesc obiectivele personale si/sau profesionale cu zambetul pe buze si altele care, desi isi indeplinesc obiectivele, traiesc constant sentimentul de insuficienta.

in acest context, definesc ”persoana de succes” ca fiind parte din prima categorie. Am analizat persoane de succes din jurul meu si am observat ca acestea au in comun cateva  elemente care le diferentiaza de restul oamenilor: buna dispozitie ancorata in realitatea care-i inconjoara, pragmatismul si canalizarea energiei catre acele activitati pe care le pot controla si gestiona. Cu alte cuvinte, poti fi preocupat de anumite atitudini ale persoanelor din jurul tau, dar pentru ca nu poti controla acest aspect, e mai util sa-ti directionezi energia catre atitudinea pe care o ai tu in relatia cu ei.

in randurile urmatoare am surprins anumite abordari ale oamenilor de succes. Interviul de mai jos este un interviu cu persoana de succes din tine.

Citeste continuarea articolului AICI!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului