INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Dezvoltare personala

#cum recunosti o persoana toxica #trasaturi persoana toxica #persoana toxica #trasaturi

Cum iti dai seama ca un om are o personalitate toxica. Cele mai frecvente trasaturi

 

Este foarte important sa recunosti rapid atunci cand o persoana toxica doreste sa intre in viata ta. Acest tip de oameni iti pot drena energia si pot crea un mediu stresant, influentand negativ relatiile si calitatea vietii. Iata cum sa ii recunosti rapid!

1. Manipularea. Persoanele cu personalitate toxica  folosesc adesea tactici de manipulare pentru a-si atinge scopurile. 

2. Lipsa de empatie. Este o trasatura comuna a persoanelor toxice si reprezinta incapacitatea sau refuzul de a recunoaste si de a raspunde la nevoile si sentimentele altora. 

3. Narcisismul. O persoana toxica este adesea preocupata de propria imagin si succes. Cauta constant atentie si admiratie, neglijand nevoile celorlalti.

4. Control. Persoanele toxice simt adesea nevoia de a controla pe altii si situatiile din jurul lor, fiind nelinistite cand lucrurile nu decurg conform planurilor lor.

5. Comportament agresiv sau pasiv-agresiv. Aceste persoane  pot recurge la agresiune, fie verbala, fie fizica, pentru a intimida sau domina. De asemenea, pot folosi comportamentul pasiv-agresiv pentru a exprima nemultumirea sau resentimentele intr-un mod subtil si manipulator.

6. Victimizare. O persoana toxica se poate prezenta frecvent ca victima, indiferent de situatie. 

7. Instabilitate emotionala. Oamenii cu personalitate toxica pot avea schimbari bruste si imprevizibile de dispozitie, facand dificila stabilirea unei relatii consistente si sigure cu ele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului