Dezvoltare personala

#consiliere profesionala #cariereonline.ro #consiliere cariera #dezovltare personala

Consilierea in cariera - cei 6 pasi esentiali

Esti tanar, la inceput de cariera sau poate deja un specialist expert in domeniul lui de activitate … sau poate un manager de succes … insa, desi esti plin de energie, dornic sa faci lucruri „marete” si puternic motivat sa devii un profesionist recunoscut, ceva parca lipseste …

Te simti uneori nemultumit/demotivat la actualul loc de munca …? Nu te mai atrage domeniul / industria / compania / echipa in care lucrezi …? Sau poate ai descoperit ca ai si alte abilitati sau competente si ai vrea sa le valorifici si sa ti le dezvolti …?

Ori probabil ca vremurile tulburi si fluctuante pe care le traim te fac sa te indoiesti ca vei reusi sa ajungi acolo unde iti doresti?

Piata nu este tocmai plina de oportunitati. Iata inca o provocare, care probabil te face sa te simti uneori confuz si derutat. Relaxeaza-te. Exista solutii. Coach-ul meu imi spunea candva ca atunci cand...

Cititi articolul integral pe cariereonline.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii