Dezvoltare personala

#concurs #carti #editura amsta

Concurs: Castiga patru carti de dezvoltare personala si profesionala!

Vrei sa incepi 2011 cu un pas in directia corecta? Poti avea succes in viata personala si personala, daca ai la dispozitie sfaturi avizate si retete de succes.

patru volume, care sa te ajute sa-ti dezvolti capacitatea de autocunoastere, pentru a rezolva cu mai multa usurinta obstacolele in viata personala si in cariera.

"Marketingul " dezvaluie o modalitate noua si puternica de a-i convinge pe oameni sa cumpere. O face in termeni simpli pe care oricine ii poate intelege. 

Autorul cartii, Robert Imbriale, este un expert in marketingul pe internet care a vindut produse si servicii in valoare de peste 150 de milioane de dolari. Cu ajutorul acestui volum, vei putea incepe sa creezi mesaje de marketing bazandu-te pe cei cinci motivatori emotionali la care aproape toata lumea reactioneaza.

 

" pentru oameni isteti". Cel mai de succes blogger pe probleme de dezvoltare personala , Steve Pavlina, incurajeaza oamenii sa experimenteze farar class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/frica" title="frica">frica propriile tehnici de dezvoltare personala, pentru a invata astfel din experienta proprie.

Prin stilul onest dar extrem de motivant, aceasta carte fascinanta te va ajuta sa explorezi viata intr-un mod curajos, sa te exprimi creativ si sa accepti in mod constient extraordinara ta calatorie ca fiinta umana.

 

"Cum sa comunici cu oricine" iti ofera 92 de reguli de comportament pentru un succes garantat. Succesul tine de modul in care comunici cu oamenii. Astfel, incearca tehnicile eficiente si usor de inteles propuse de Leil Lowndes, vei descoperi cum sa devii un as al comunicarii, in viata, in dragoste sau in afaceri.

Volumul iti va arata cum sa iti faci o intrare memorabila si sa discuti cu oameni pe care ai vrut mereu sa-i cunosti,  cum sa folosesti  limbajul corporal pentru a captiva  audienta si cum sa pari intotdeauna o persoana increzatoare si carismatica, indiferent de locul in care te afli.

 

"Oameni Toxici", de Marsha Petrie Sue, te invata cum sa scapi de oamenii "toxici", care iti storc energia si te demotiveaza.

"Autoarea ii ia pe cititori de guler, ii priveste direct in ochi si le spune fara ocolisuri ca solutia pentru fericirea lor personala si profesionala poate fi atinsa numai printr-o autoevaluarea critica si prin dorinta puternica de a depasi situatia in care se complac in prezent“, Randy O’Neill, Vicepresedinte Senior, Lancer Insurance Company.

 

Castiga si profesionala de la Editura
 

Familie si Relatii.acasa.ro impreuna cu Editura Amsta te invita sa participi la concursul: "Castiga patru carti de dezvoltare personala si profesionala!”. Premiul este format dintr-un pachet de patru carti: "Marketingul motivational", "Dezvoltare personala pentru oameni isteti", "Cum sa comunici cu oricine" si "Oameni toxici".

Pentru a putea concura va trebui sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro: "Care sunt cele mai importante sfaturi pentru succes pe care vrei sa le impartasesti copiilor tai?". Explica ce te-a facut sa recomanzi aceste sfaturi de succes si poti castiga cele patru carti de autodezvoltare.

 

Va fi premiat cel mai interesant si original raspuns!

 

Pentru a raspunde pe forum da click AICI.

Nu uita ca pentru a comenta pe forum.acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 07 – 30 ianuarie. Castigatorul va fi anuntat in data de 31 ianuarie 2011, atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului