Dezvoltare personala

#amaltea #concurs #carti

Concurs: Castiga cinci carti de dezvoltare personala si profesionala!

Succesul in plan personal si profesional poate fi atins chiar si in timpul crizei, daca beneficiezi de ajutorul necesar.

Grupul Editorial Amaltea iti ofera cinci volume care te vor ajuta sa gestionezi cat mai eficient situatiile problematice si sa-ti dezvolti capacitatile de autocunoastere .

"Resursele nebanuite" este un volum de Robert K. Cooper care exploreaza modalitatile de folosire la maxim a potentialului din fiecare dintre noi. Cartea analizeaza cele patru elemente de baza ale conceptiei autorului: Increderea, Energia, Vizionarismul si Indrazneala. Dat fiind faptul ca avem un potential ascuns si un destin pe care trebuie sa-l traim, intrucat nimeni nu-l poate trai in locul nostru, suntem datori sa nu ne ignoram atuurile.

"Speranta nu e o strategie" este un ghid al excelentei in vanzari scris de Rick Page. Volumul iti va demonstra ca, in noul mileniu, la baza strategiei de vanzari nu este permis sa se afle speranta, ci informatia. Relatia cu clientii trebuie sa devina din ce in ce mai complexa, pentru ca procesul de vanzare este din ce in ce mai complex. Scopul acestei carti este de a simplifica lucrurile de ambele parti.

"Asul din maneca" este o carte-seminar. Contine idei practice si, cel mai important, exercitii pentru aplicarea metodelor in vanzari si marketing. Explica tehnici speciale, pe care sa le utilizezi in vanzarea fata in fata, , si in alte situatii din lumea reala care presupun o vanzare. Sunt incluse exemple de metode si scenarii care au produs cresteri demonstrate in toate tipurile de vanzari.

"Secretele creativitatii” dezvaluie modul de a gandi al celor care s-au impus de-a lungul timpului prin ideile lor, familiarizandu-ne cu mecanismele logice de solutionare a problemelor pe care le foloseau Einstein , Darwin, da Vinci, Freud, Picasso, Edison, Mozart, Louis Pasteur, Galileo Galilei, Alexander Graham Bell, Aristotel, Michelangelo, Bach, Walt Disney si multi altii. Scopul acestei lucrari este de a descrie diferite strategii de gandire si de a ne arata cum putem sa le folosim pentru a fi mai creativi pe plan profesional si in viata personala.

"Datorii profitabile, datorii neprofitabile" este un ghid financiar, deosebit de util in vremuri de criza. Volumul scris de Jon Hanson nu iti ofera solutii de moment. Vei invata cum sa constientizezi unde te afli din punct de vedere financiar si ce sa faci cu venitul tau actual. Aceasta carte sparge mai multe mituri legate de datorii, din perspectiva motto-ului "Trecutul este trecut doar in masura in care nu mai platesti pentru el."

 
 

Castiga de la Grupul Editorial
 

Familie si Relatii.acasa.ro impreuna cu Grupul Editorial Amaltea te invita sa participi la concursul: "Castiga cinci carti de dezvoltare personala si profesionala!”. Premiul este format dintr-un pachet de cinci carti: "Resursele nebanuite", "Speranta nu e o strategie", "Asul din maneca", "Secretele creativitatii" si "Datorii profitabile, datorii neprofitabile".

Pentru a putea concura va trebui sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro: "Cum ai hotarat care va fi prima ta profesie? La ce varsta ai stiut ce drum vrei sa urmezi?". Explica situatia prin care ai trecut, pentru ca altii sa invete din experientele tale!

 

Va fi premiat cel mai interesant si original !

 

Pentru a raspunde pe forum da click AICI.

Nu uita ca pentru a comenta pe forum.acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 06 – 20 decembrie. Castigatorul va fi anuntat in data de 21 decembrie 2010, atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului