Dezvoltare personala

#editura amaltea #violenta domestica #cunoastere #autocunoastere #educare #relaxare #concurs #carte

Concurs: Castiga carti pentru autocunoastere

Cuvintele pot face minuni, dar in acelasi timp pot rani.  Atitudinea si respectul pe care il porti atat fata de tine, cat si fata de ceilalti se reflecta in calitatea vietii tale. Participa la concursul nostru si poti castiga trei pachete de carti care te vor invata cum sa te feresti de relatii periculoase, dar si cum sa descoperile resursele necesare pentru a te bucura de viata.

 

 

Familie & Relatii.Acasa.ro si Editura Amaltea te premiaza cu un pachet format din trei carti: "Relatii periculoase", "Relaxeaza-te, viata merita traita" si "Fii pozitiv", toate pentru a te ajuta sa iti gasesti echilibrul si fericirea interioara.
 
"Relatii periculoase", de Noelle Nelson      

Daca ar tipa la tine sau te-ar lovi la prima voastra intalnire ai sti exact ce sa faci. Ai sti ca acea persoana aduce numai necazuri si nu ai vrea sa te implici intr-o relatie cu ea. Problema cu relatia afectata de violenta domestica este ca aceasta nu incepe niciodata astfel. Persoanele abuzive sunt fermecatoare la inceput. Ar putea parea imposibil sa facem diferenta dintre un individ violent si unul non-violent, pana nu este prea tarziu.

Din fericire, lucrurile nu stau astfel. Comportamentele care preceda violenta domestica pot fi depistate si interpretate drept indicatori ai unui viitor episod violent, cu mult inainte de a suferi primele lovituri. Scopul acestei carti este sa te ajute sa identifici la timp si sa dai atentia cuvenita semnalelor de alarma ale unei relatii cu potential abuziv.     
       
"Relaxeaza-te, viata merita traita!", de Loretta LaRoche            
 
Intelepciunea vietii poate fi dobandita si razand, nu numai tratand toate situatiile si intamplarile cu seriozitate. Poti sa te bucuri de viata si sa inveti ceva din ea in acelasi timp? Loretta LaRoche, autoarea mai multor carti motivationale de succes, sustine cu multa convingere ca da.

Povestioarele ei amuzante exemplifica foarte bine acest lucru si sunt modele excelente dupa care putem sa ne ghidam atunci cand ni se pare greu sa ne descretim fruntile si sa luam lucrurile mai usor. Relaxeaza-te – Viata merita traita! ofera solutii practice, unele originale, altele indraznete, dar cu siguranta toate vor reusi sa va starneasca rasul si sa va provoace un declic revelator care sa va schimbe viata definitiv.    
       
"Fii pozitiv", de Rich DeVos             
 
Cuvintele pot face minuni atat pentru tine, cat si pentru cei din jur. Totul este sa le gasesti pe cele potrivite. Rich DeVos, cofondator al companiei de succes Amway, sustine ca a fi pozitiv este o arta pe care o poti pune in practica in viata de zi cu zi folosind anumite expresii. „Multumesc“, „Cred in tine“, „Sunt mandru de tine“, „Imi pare rau“, „Te iubesc“, „Poti!“ rostite cat mai des, ii inspira pe cei din jur sa aiba o atitudine optimista si creativa fata de viata.

"Fii pozitiv!" ne aduce aminte ca politetea, recunostinta si afectiunea, exprimate ori de cate ori avem ocazia, sunt esentiale pentru a crea o societate mai buna, in care fiecare este incurajat sa-si foloseasca la maximum potentialul. Aceste elemente creeaza relatii bazate pe incredere, sinceritate si intimitate, legaturi care pot dura intreaga viata si de care fiecare dintre noi are nevoie nu numai pentru a supravietui, ci, mai ales, pentru a fi fericit.    

 

  • Premiile concursului

Se vor acorda 3 pachete, fiecare continand cartile "Relatii periculoase", de Noelle Nelson, "Relaxeaza-te, viata merita traita!", de Loretta LaRoche si "Fii pozitiv", de Roch DeVos.

  • Cum poti participa la concurs

Intra pe forum acasa.ro, dand click AICI. Raspunde la intrebarea: “Cum ai reusit sa treci peste momentele dificile din viata ta?” Vor fi premiate cele mai interesante raspunsuri! Pentru a raspunde pe forum.acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai, poti sa te inregistrezi AICI.

Important!

• Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale corecte!

• Concursul se desfasoara in perioada 20 august - 19 septembrie 2009 . Castigatorii vor fi anuntati atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului