Dezvoltare personala

#psihoterapie online #psiholog

Ce beneficii au sedintele de psihoterapie online?

Terapia online va ofera multe beneficii. Gestionarea eficienta a timpului: nu va veti mai pierde niciodata timpul in ambuteiaje incercand sa ajungeti la biroul consilierului la timp. Multi terapeuti si psihologi profesionisti sunt acum la dispozitia ta. Echipa noastra este formata din profesionisti care lucreaza in cele mai importante domenii ale psihologiei si psihoterapiei.

 

Alege expertul in functie de nevoile tale!

Economisiti bani: oferim servicii profesionale la preturi accesibile. Obtineti ajutorul de care aveti nevoie pentru mai putin cu ajutorul sedintelor cu un psiholog online!

 Va mutati in alt oras sau district? Indiferent unde mergeti, il puteti tine pe terapeut aproape din start. Rezultate pozitive ale tratamentului sunt evidente si dovedite. Mai multe studii clinice din intreaga lume au aratat ca terapia online este un tratament foarte eficient. De fapt, este la fel de eficient ca formele traditionale de psihoterapie fata in fata, iar rezultatele sale sunt la fel de durabile.

O mare varietate de probleme pot fi tratate: specialistii nostri in terapie si consiliere online includ, dar nu se limiteaza la, stres, depresie, anxietate, singuratate, probleme de stima de sine, anxietate sociala, tulburari alimentare si obezitate, timiditate, vinovatie, furie, probleme legate de divort si despartiri. Ofera consiliere in relatii, consiliere in casatorie si cuplu, consiliere privind tranzitia vietii si coaching pentru expatriati.

Terapia online functioneaza!

Terapia online este o metoda foarte eficienta. Potrivit cercetatorilor, psihoterapia online poate obtine rezultate pozitive si relevante, chiar si pe termen scurt. Suportul psihologic online se adapteaza, de asemenea, la un numar mare de patologii. Permite, de exemplu, sa evaluezi si sa rezolvi dificultati precum stresul, anxietatea, depresia, lipsa increderii in sine, singuratatea, conflictele familiale, relatia parinte-copil, schimbarile de viata, divorturile, separarea sau crizele de cuplu.

Aici veti gasi doar psihologi calificati si psihoterapeuti. Serviciul nostru este confidential si adaptat nevoilor tuturor. Consultarea unui contract online este, de asemenea, o solutie economica. Preturile noastre sunt fixe si fara surprize. Folositi serviciile noastre din confortul casei sau biroului. Alegeti timpul preferat, alegeti canalul de comunicare, controlati procesul si nivelul de confidentialitate in orice moment.  Cu terapia online poti apela la un psiholog Bucuresti indiferent in ce oras stai.

Formare profesionala

Pe langa serviciile de consiliere psihologica, psihologii pot oferi pregatire profesionala. Seminarele speciale de instruire acopera toate aspectele esentiale ale terapiei online, precum diferite metode de consiliere si canale de comunicare, etica si siguranta, cele mai bune practici din industrie si multe altele. Recomandam cu tarie aceasta instruire tuturor psihologilor si psihoterapeutilor profesionisti care doresc sa isi completeze abilitatile.

Necesitatile psihoterapiei

Psihoterapia poate ajuta cu o varietate de probleme, de la depresie si stima de sine scazuta la dependenta de droguri si conflictul familial. De asemenea, poate ajuta la depasirea unor probleme specifice, cum ar fi o tulburare de alimentatie sau o fobie. Oricine se simte coplesit de problemele sale si incapabil sa faca fata poate beneficia de psihoterapie. Are avantajul de a permite clientilor sa vorbeasca cu cineva pentru a crea un nou mod de a privi problemele dificile si de a gasi o solutie. Pana la sfarsitul tratamentului, participantii se pot intelege mai bine pe ei insisi si pe propriile lor obiective si valori. Acest lucru ii ajuta sa-si dezvolte abilitati pentru a-si imbunatati relatiile. De fapt, oamenii care doresc sa se schimbe si sa depuna efort raporteaza adesea rezultate pozitive.

FOTO: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare