Dezvoltare personala

#librex.ro #carti de citit in 2022 # librex # carti de citit

Cărți noi de la LIBREX, pe care le poți citi în anul 2022!

Dacă ești un cititor împătimit, probabil te gândești cu nerăbdare la anul 2022 și la toate ocaziile pe care le vei avea pentru a citi cât mai mult. Cu siguranță ai pe listă câteva titluri, iar noi îți recomandăm să alegi și alt gen de lectură decât cea pe care o citești de obicei. Foarte multe persoane au descoperit cât de mult le plac romanele polițiste spre exemplu, după ce mulți ani au citit doar romane de dragoste. Este foarte bine să variezi lecturile, pentru că nu știi niciodată ce vei descoperi.

În ceea ce privește lista lecturilor pentru anul 2022, dacă nu ai cumpărat încă toate cărțile sau dacă nu ai achiziționat nici măcar una, avem o veste bună pentru tine! Poți alege să plasezi o comandă la LIBREX și astfel te vei bucura de cele mai bune cărți, la prețuri speciale. Să mai menționăm și transportul rapid?

LIBREX este una dintre cele mai mari librării online din țară, locul unde vei găsi aproape orice titlu îți dorești. În fiecare lună, apar noi titluri și astfel vei avea șansa să citești cele mai noi apariții de la autorii tăi preferați. Pe site vei găsi atât carti online de la Librex din literatura clasică, dar și cărți disponibile la precomandă.

Indiferent care sunt preferințele tale, la LIBREX vei găsi numeroase titluri de la autori cunoscuți și de asemenea, de la autori debutanți, dar care au înregistrat un succes enorm datorită primei cărți lansate. Site-ul este organizat astfel încât să poți comanda orice îți dorești, simplu și rapid. Cărțile sunt grupate pe categorii clare, pentru a putea fi sortate mai ușor. Vei descoperii mii de titluri: de la beletristică, biografii, cărți pentru copii, cărți pentru hobby-uri, dezvoltare personală, psihologie, cărți de bucate, cărți de istorie, manuale și auxiliare școlare, audiobooks și multe altele.

Este imposibil să nu găsești titlurile pe care le dorești la LIBREX! În cele ce urmează, îți vom prezenta câteva dintre cele mai noi titluri, pe care le poți comanda pentru a le citi în 2022!

Dacă îți plac romanele de dragoste cu elemente erotice, atunci îți recomandăm seria OFF-CAMPUS, de Elle Kennedy. Tocmai ce a fost lansat al 4-lea volum al acestei serii, disponibil din data de 16 decembrie. Deși este o ficțiune, multe persoane s-ar putea regăsi în această poveste.

Will, de Will Smith și Mark Manson a fost una dintre cele mai așteptate lansări ale acestui final de an. Celebrul actor și muzician Will Smith își povestește viața ce pare desprinsă dintr-un scenariu de film. Este o poveste despre curaj și motivare, despre învățare și dezvoltare continuă pentru a atinge succesul și fericirea.

Ultima carte pe care ți-o recomandăm este În ghearele câinilor, de Thomas Savage, carte ecranizată de Netflix. Îți recomandăm totuși să citești cartea înainte. Este o dramă psihologică, desfășurată în Vestul Sălbatic.

Acestea au fost doar câteva dintre cărțile pe care ți le recomandăm pentru noul an! Dacă vrei să vezi mai multe titluri, intră pe site-ul LIBREX!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului