INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Dezvoltare personala

# dezvoltare profesionala #cariera #dezvoltare personala #sarcini #succes in cariera #cariereonline.ro # cariera de succes # sarcini birou

Care este recordul tau personal intr-o sarcina la care esti foarte bun?

Stiu ca jocurile olimpice  s-au terminat de ceva timp, insa folosesc aceasta experienta pentru a vorbi despre recorduri personale. Sportivii sunt foarte familiarizati cu acest termen – record personal (personal best) – insa este unul care poate fi folosit si in mediul organizational.

Ca si Executive coach, lucrez frecvent cu clienti care au probleme cu timpul. Nimic nou pana aici. intr-un fel sau altul, toata lumea are probleme cu timpul. Dar tocmai aceasta este provocarea pe care imi propun sa o lansez in acest articol: indiferent cat timp ai la dispozitie, concentreaza-te sa atingi rezultate dorite.

Timpul este relativ, subiectiv si diferit pentru fiecare dintre noi (de la Einstein citire), dar exista o abilitate, care daca este dezvoltata ne ajuta sa fim eficienti in raport cu timpul pe...

Citeste continuarea pe cariereonline.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii