Dezvoltare personala

#femei #barbati #batalia sexelor

Batalia sexelor: 5 lucruri pe care femeile le fac mai bine decat barbatii

Femeile sunt adesea considerate punctul de sprijin al barbatului. Ceea ce ei nu pot face bine, ele repara cu o usurinta de nedescris, dovedind astfel ca merita sa iasa invingatoare din multe "batalii" ale sexelor. Te-ai intrebat vreodata ce stiu femeile sa faca mai bine decat barbatii?


1. Pot face mai multe lucruri in acelasi timp

Spre deosebire de barbati, femeile pot face mai multe lucruri in acelasi timp si le fac bine. Desigur, nu exceleaza, dar cel putin sunt cu un pas inaintea barbatilor atunci cand trebuie sa caute un obiect pierdut si in acelasi timp sa vorbeasca la telefon si sa asculte ce se discuta la televizor.


2. Sunt mai calculate cand vine vorba despre bani

Chiar daca se dau in vant dupa pantofi si haine, femeile sunt mai calculate decat barbatii atunci cand vine vorba despre cheltuirea banilor. Inainte sa-si cumpere diverse lucruri feminine, pun bani deoparte pentru cheltuielile lunare ale casei, in timp ce barbatii tind sa puna pe ultimul plan plata facturilor.


3. Nu se dau batute cu una cu doua

Femeile tind sa fie mult mai puternice decat barbatii. De exemplu, chiar daca racesc, ele vor continua sa faca treaba prin casa, sa gateasca, sa lucreze si sa faca piata. In schimb, barbatii atinsi de raceala transforma banala boala intr-o adevarata drama, stau la pat, iau medicamente cu pumnul si au nevoie permanenta de sotii sau iubite, pentru a-i ingriji.


4. Fac fata mai usor stresului

Pentru ambele sexe, stresul poate fi un element nociv, dar spre deosebire de barbati, femeile ii pot face fata mai usor, deoarece se mobilizeaza mai bine. Ele sunt constiente ca daca s-ar lasa prada stresului, nu ar mai avea cine sa se ocupe de casa, copil si job, asa ca se straduiesc mai mult sa combata factorii care le perturba viata.


5. Isi exprima sentimentele mai bine

Spre deosebire de barbati, femeile stiu sa isi exprime mai bine sentimentele si sunt mai comunicative, iar atunci cand apare o problema in cuplu, nu ezita sa-si dezvaluie trairile, in incercarea de a gasi o rezolvare cat mai rapida.

Sursa foto: stylenheat.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului