Dezvoltare personala

#rezolutii #anul nou #schimbari

7 schimbari pe care sa le faci in prima saptamana din 2020. Cate una pentru fiecare zi

Inceputul unui an este important pentru ca atunci se pot face schimbari pozitive in viata ta si poti alege anumite cai mai bune pentru tine. Iata 7 schimbari pe care le poti face chiar in prima saptamana din anul 2020:

 

  1. Pregateste un Brunch

In prima zi din Anul Nou trebuie sa iei masa alaturi de familia ta si de prietenii tai cei apropiati. Asa vei putea sa te bucuri de mancare si de invitatii tai, fara sa tii cont de carbohidrati. Poti manca ceea ce iti doresti, incepand cu prajiturile si terminand cu oua umplute sau cafea. Dietele pot sa mai astepte un pic! Acum este timpul pentru familie si amintiri placute!

  1. Incepe un jurnal cu obiective

Atunci cand ai un jurnal in care iti notezi tot ceea ce ai nevoie si doresti sa indeplinesti, poti sa simti implinire de fiecare data cand tai de pe lista ceva important pentru tine. Asa ca vei putea sa ai un an organizat si sa parcurgi tot ceea ce este planificat. Daca incepi chiar la inceputul anului, poti sa ai spor si sa reusesti sa tii pasul cu dorintele tale.

  1. Fa curatenie in profunzime

Daca nu ai avut timp sa faci acest lucru inainte de sarbatori sau ai vrut sa astepti sa reordonezi totul pana cand trec sarbatorile si sa vezi cadourile din acest an, atunci este momentul sa incepi acum. Ceea ce trebuie sa faci este sa renunti la anumite obiecte, la hainele care nu iti sunt folositoare si pe care le eviti de un an intreg si sa lasi deoparte noile cumparaturi care nu sunt pe gustul tau.

  1. Poti sa faci cumparaturi la reducere

Imediat cum incepe noul an, reducerile sunt in toi. Asadar, poti sa beneficiezi de cadourile tale sub forma de carduri de cumparaturi pentru ca acum totul este la un pret mai rezonabil. Nu are rost sa astepti pana cand ele se termina si apoi sa iesi la cumparaturi cu prietenele tale. O poti face imediat dupa Anul Nou.

  1. Poti face un maraton TV

Sunt multe persoane care prefera sa petreaca imediat dupa sarbatori zilele de concediu ramase in fata televizorului, privind filme clasice. Daca nu, Netflix poate sa fie o alta solutie.

  1. Actioneaza in directia rezolutiei de Anul Nou

Cu totii ne dorim ceva anume in noaptea dintre ani. Si este important ca acel lucru sa fie permanent in mintea noastra. Asadar, nu exista moment mai bun decat sa incepi acum sa te duci la sala, sa practici sportul preferat sau sa meditezi. Indiferent ce ai ales, este momentul sa iti indeplinesti dorinta!

  1. Este timpul pentru o incercare ce tine 30 de zile

Ianuarie este o luna plina de excese: de mancare, de lipsa de somn si asa mai departe. Este momentul sa incepi sa te respecti mai mult si sa adopti un stil de viata care sa te ajute.

Este important sa faci provocarea de 30 de zile conform dorintelor tale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului