Deserturi

#desert branza #turnulet branza #turnulet dulce #branza calcica #delaco

Turnulet dulce de branza alba calcica

Turnulet dulce de branza alba calcica, este un desert delicios, usor de pregatit si indragit de copii. Se prepara in doar doua minute, constituind desertul perfect atunci cand cel mic iti cere o gustare si nu ai timp sa prepari ceva sofisticat.

Ingrediente:

  • branza alba calcica 216g
  • nuca
  • miere

Cum se prepara:

Pentru inceput, desfa branza alba calcica din ambalaj - scoate folia de protectie, intoarce paharul, apasa cheita ce se afla pe baza si elibereaza branza printr-o simpla apasare pe lateralele paharului. Pune Miezul de lapte in centrul farfuriei, presara deasupra miez de nuca tocat si miere proaspata.

Acest desert simplu de preparat este si foarte versatil, el putand fi reinterpretat in functie de preferintele micutului tau. Poti adauga in loc de miere, dulceata, fructe proaspete, sau chiar ciocolata topita. In plus, fiind atat de usor de preparat, s-ar putea ca cel mic sa isi doreasca sa-si prepare chiar singur acest desert explorand cele mai inedite combinatii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului