Ce ne trebuie:
- 1 cana de unt
- 2 cani, bine incarcate, de zahar brun
- jumatate de ceasca de sirop de porumb
- 1 lingurita de sare
- jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu
- 1 lingurita de vanilie
- un bol mare de floricele facute
Cum se face:
Intr-o cratita de dimensiuni medii, topiti untul si apoi adaugati zaharul brun, siropul de porumb si sarea. Lasati compozitia pe foc pana atinge punctul de fierbere, amestecand constant. Se continua fierberea timp de 5 minute, fara amestecare. Luati cratita de pe foc, dupa care adaugati bicarbonatul de sodiu si vanilia. Se toarna peste floricele si se amesteca bine. Se toarna intr-o tigaie putin adanca care a fost pulverizata cu un spray de gatit sau cu unt (pentru ca nu vrem ca floricele sa ni se lipeasca). Coaceti la 250 grade F (120 de grade C) timp de 1 ora, amestecand la fiecare 15 minute.
Lasati-le sa se raceasca bine inainte de a le consuma. Acum tot ce va ramane de facut este sa urmariti filmul sau serialul preferat in timp ce va bucurati de aceste bunatati.