Prajitura in alb si rosu se prepara repede si are un gust foarte bun. Este potrivita pentru mesele festive si poate fi preparat in avans. O poti lasa la rece cateva ore. O mai poti servi si cu biscuiti umpluti cu ciocolata.
Ingrediente pentru prajitura in alb si rosu
- 450 grame crema de branza
- 100 grame zahar
- 5 ml extract de vanilie
- 5 ml extract de migdale
- 400 grame frisca
- 900 grame capsuni, taiate pe jumatate.
Cum se prepara prajitura in alb si rosu
Intr-un bol amesteca crema de branza cu zaharul, extractul de vanilie si extractul de migdale. Amesteca bine pana obtii o crema spumoasa. Incorporeaza si frisca.
Intr-un bol mai mare, aseaza jumatate din cantitatea de crema. Deasupra aseaza jumatate din capsuni. Deasupra aseaza restul de crema si capsuni.
Cum se serveste prajitura in alb si rosu
Prajitura in alb si rosu se serveste ca atare. Inainte de a o servi o poti lasa la rece cateva ore.