INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Deserturi

# reteta negresa de post #negresa de post #negresa

Reteta delicioasa de negresa de post. Este ideala pentru aceasta perioada

In perioada de post negresa este ideala! Acest desert reprezinta o incantare culinara care este apreciata pentru simplitatea sa si pentru gustul deosebit. Asadar, daca vrei sa iti potolesti pofta de dulce in perioada postului, aceasta reteta este pentru tine. 

Ingrediente:

  • 300 gr faina
  • 200 gr zahar
  • 50 gr cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 250 ml apa minerala
  • 100 ml ulei
  • 200 gr gem de prune sau caise
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • un praf de sare

Cum se prepara

Mai intai preincalzeste cuptorul la 180 de grade si pune hartie de copt intr-o tava. Cerne faina intr-un bol mare si pune zaharul, cacaoa si praful de copt. Separat amesteca apa minerala, uleiul si esenta de vanilie. Incorporeaza treptat ingredientele lichide spre cele uscate, amestecand cu o spatula. Adauga apoi gemul in aluat. Pune compozitia in tava pregatita la inceput. Pune totul la cuptor pentru 30-35 de minute, pana trece testul scobitorii. Foarte important: nu deschide usa cuptorului in primele 20 de minute de coacere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului