Deserturi

#ciocolata amaruie #ciocolata alba #praline

Praline artizanale fara zahar, realizate 100% din ingrediente naturale. Trebuie sa le incerci

Sweeteria este primul laborator din Romania care produce dulciuri pe baza de indulcitori naturali de cea mai buna calitate, pentru toti cei care pun sanatatea proprie si a familiei in topul prioritatilor.

Cu o luna inainte de cea mai asteptata luna a anului, luna cadourilor, Sweeteria ofera iubitorilor ciocolata si nu numai, una dintre cele mai dulci surprize, prima gama de praline artizanale fara zahar realizata din ingrediente 100% naturale. Sweeteria a devenit astfel laboratorul alchimistului modern, in care puteti gasi produsele preferate in forme inedite, lucrate manual, cu migala si atentie pentru detaliu, in serie limitata, ceea ce asigura un flux continuu al procesului si, implicit, o prospetime permanenta a acestora.

"Ca in orice poveste de succes, am pornit de la un vis si am dorit sa-l transformam in realitate: visul de a ne putea bucura de gustul adevarat al dulciurilor de calitate, dupa formule naturale, fara a face rabat de la calitatea ingredientelor.  Dorim sa construim o lume mai sanatoasa, cu produse sigure pentru intreaga familie, cu ingrediente de calitate, care sa raspunda aceleiasi nevoi (comuna tuturor) de "ceva dulce", dar care sa aduca doar beneficii in urma consumului. Noutatea sezonului o reprezinta chiar proiectul nostru de suflet. Asteptand aniversarea a 6 ani Sweeteria, am lansat prima gama de praline artizanale #farazahar #fabricatinRomania.  Alaturi ne-a fost Vlad Niculescu, ciocolatier Boem Atelier. Cu experienta lui din ultimii ani in ciocolateriile din Paris, Franta si Bruges, Belgia, Vlad a reusit sa transformam visul in realitate, iar rezultatul este de-a dreptul spectaculos. Cele doua game de praline va vor cuceri atat de la prima vedere, cat si de la prima degustare.", a declarat Elena Pavel, owner Sweeteria.

Prima gama de praline artizanale fara zahar Sweeteria realizata din ingrediente 100% naturale, contine doua cutii cu 12 bijuterii din ciocolata, configurate astfel:

Cutia neagra contine 12 praline din ciocolata amaruie vegana cu umpluturi din Greentella (crema de ciocolata fara zahar Sweeteria), alune coapte, jeleu de sfecla rosie, pudra si bucati de lamaie liofilizata. Pictura pralinelor este realizata cu unt de cacao si pudre de fruct, legume liofilizate si condimente: sfecla, matcha, turmeric.

Cutia alba contine 12 praline din ciocolata alba si cu lapte cu umpluturi din Greentella (crema de ciocolata fara zahar Sweeteria), jeleuri de zmeura, capsuni, mango, fructul pasiunii - una dintre ele contine si un strop de rom. Pictura pralinelor este realizata cu unt de cacao si pudra de zmeura liofilizata, turmeric, sofran si carbune vegetal.

"Mi-am urmat pasiunea pentru ciocolaterie, cofetarie si patiserie la Paris si in Belgia, patria ciocolateriei de lux. Am revenit in tara cu tot bagajul de cunostinte acumulat, pentru a oferi romanilor o alta perspectiva asupra ciocolatei: de la gusturi noi pana la forme si culori, accesibile pana acum doar turistilor din Bruges. Provocarea Sweeteria m-a fascinat, pentru ca e prima data cand lucrez cu ciocolata fara zahar, cu indulcitori naturali. S-a muncit la adaptarea retetelor, dar credem ca rezultatul este remarcabil", a declarat Vlad Niculescu, ciocolatier Boem Atelier.

Sweeteria inseamna o gama larga de produse, gandite pentru nevoile de peste zi ale intregii familii, realizate din ingrediente 100% naturale: de la mic dejunuri bogate in fibre, nutrienti si vitamine, pana la gustari rapide si delicioase, de la tartinabile variate, din ingrediente naturale, pana la dulciuri, gustari si deserturi, prajituri si torturi gata preparate, pana la produse ce pot deveni ingrediente in propriile deserturi. Sweeteria a primit un premiu de excelenta in design, la Wolda Tokyo, unde brandul a fost apreciat si ales dintre 307 proiecte din 46 tari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului