Deserturi

#retete #deserturi #pandispan # pandispan cu merisoare # merisoare uscate

Pandispan cu merisoare uscate

Pandispanul este unul din deserturile clasice, pe care trebuie sa stie sa il pregateasca orice gospodina. Pandispanul cu merisoare uscate este extrem de gustos si se serveste dimineata la cafea.

Ingrediente pentru pandispan cu merisoare uscate

1 ou

90 g zahar tos

90 ml lapte batut

1 lingura ulei

1 lingurita coaja de lamaie rasa

1/2 lingurita extract de vanilie

280 g faina

1/2 plic praf de copt

150 g merisoare uscate

60 g unt

Cum se prepara pandispan cu merisoare uscate

Intr-un bol incapator, pune oul, laptele batut, uleiul si aromele. Mixeaza totul foarte bine, apoi incorporeaza faina cernuta si amestecata cu praful de copt.

La final, pune in aluat si merisoarele.

Unge o tava cu unt si tapeteaz-o cu faina, apoi toarna compozitia de pandispan.

Pune prajitura la copt, la 175 de grade, circa 35 de minute.

Cum se serveste pandispan cu merisoare uscate

Serveste prajitura dupa ce s-a racit, simpla sau pudrata cu zahar.

Foto: babble.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete