Negresele cu branza si mure sunt usor de preparat si foarte gustoase. Se prepara repede si sunt ideale pentru cafeaua de dimineata. Pentru un aspect elegant se pot servi cu smantana si fructe de padure .
Ingrediente pentru negresele cu branza si mure
200 grame ciocolata amaruie
200 grame unt
400 grame zahar
5 oua
110 grame faina
400 grame crema de branza
5 ml extract de vanilie
120 grame mure.
Cum se prepara negresele cu branza si mure
Incinge cuptorul la 170 de grade. Unge cu unt o tava. Intr-o cratita la bain marie amesteca ciocolata pana se topeste.
Intr-un bol amesteca untul cu 250 grame zahar, pana cand obtii o spuma. Adauga 3 oua, cate unul pe rand, amestecand bine dupa fiecare. Incorporeaza aceasta compozitie in ciocolata si amesteca bine.
Adauga faina si amesteca. Toarna trei sferturi din compozitie in tava. Intr-un bol separat amesteca crema de branza cu restul de zahar, oua si vanilie. Toarna peste baza de ciocolata.
Toarna apoi restul din compozitia de ciocolata peste crema de branza. Deasupra adauga murele si da tava la cuptor pentru 50 de minute.
Cum se servesc negresele cu branza si mure
Negresele cu branza si mure se servesc ca atare. Le mai poti servi si cu smantana si fructe de padure .