Deserturi

#inghetata gotica #inghetata neagra #desert vara #inghetata

Inghetata neagra, noul trend al acestei veri

Odata cu venirea caldurii tot mai multe persoane tanjesc dupa acest desert racoros care face furori an de an. A aparut insa inghetata neagra. Este la fel de neagra precum carbunele insa pe cat de morbid arata pe atat este de delicioasa.

Inghetata a fost inventata de Magazinul Little Damage Ice Cream Shop din Los Angeles, California. Asadar daca vrei sa-ti suprinzi apropiatii sau sa iesi din tipare, cu siguranta vei reusi cu aceasta inghetata.

Aceste delicatese cu aspect mai degraba "daunator" au explodat pur si simplu pe Instagram. Conform marturiilor, desi inghetata arata neobisnuit, are o aroma extraordinara, potrivit realitatea.net.

Daca preferi stilul goth, cu siguranta ca acum poti manca inghetata neagra fara teama ca-ti vei stirbi imaginea tenebroasa.

Ai curaj sa o incerci?

Sursa foto: techtimes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului