Deserturile amuzante de Halloween se pot pregati cu putina imaginatie chiar si de catre cei mai putin talentati in bucatarie. Este si cazul gandaceilor din curmale si ciocolata.
Ingrediente pentru gandacei de Halloween
- 200 g curmale
- 300 g ciocolata neagra/ ciocolata cu lapte
Cum se prepara gandecei de Halloween
Topeste mai intai ciocolata la bain-marie sau intr-un bol la microunde. Separat, pregateste un bol in care ai pus curmalele fara samburi.
Ajutandu-te de o furculita sau de un bat de frigaruie, trece jumatate de curmala prin ciocolata topita. Procedeaza in acest mod pana termini toate ingredinetele. Pentru ca ciocolata sa se intareasca din nou, se vor pune gandaceii la uscat pe o suprafata plana, tapetata cu hartie de copt.
La final, aceste dulciuri vor avea aspectul unor gandaci de bucatarie.
Cum se servesc gandaceii de Halloween
Serveste desertul abia dupa ce s-a intarit ciocolata.
Sursa foto: bookmyrestaurant.co.in