INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Deserturi

#desert copilarie #fursecuri limba pisicii # limba pisicii #fursecuri

Fursecuri limba pisicii, desertul copilariei. Cum sa le prepari rapid

 

Fursecurile limba pisicii reprezinta desertul copilariei multor oameni. Mirosul lor in cofetariile de altadata era inconfundabil. Simple, gustoase si foarte fragede, aceste fursecuri pot fi facute si acasa, cu o reteta foarte simpla.

Ingrediente:

-3 albusuri de oua mari

-200 grame zahar pudra

-200 grame de smantana pentru frisca

-200 grame de faina

-un praf de sare

-o pastaie de vanilie sau o lingurita de esenta

Cum sa prepari fursecuri limbi de pisica

Mai intai pregateste ingredientele, apoi trece faina prin sita intr-un bol de framantare si amestec-o cu zaharul pudra. Opreste trei linguri de zaharul pudra pentru bezeaua de albusuri. Pregateste o tava de cuptor in care pui hartie de copt. Peste amestecul de faina cu zahar pudra pune smantana rece si vanilia. Amesteca bine, bine cu un mixer pana cand obtii un aluat omogen. 

Peste albusuri presara sarea si mixeaza pana cand devin spumoase. Adauga treptat cele trei linguri de zahar oprite si amesteca pana cand bezeaua devine ferma. Incorporeaza bezeaua in aluat, adaugand-o lingura cu lingura, in timp ce amesteci cu telul sau cu mixerul. 

Pentru a forma apoi fursecurile pune compozitia intr-un saculet pentru decorat prajituri. Astfel creeaza in tava, pe hartia de copt, bastonase lungi de 4 cm si late de 1 cm. Pune totul in cuptorul preincalzit si coace fursecurile pentru 5-6 minute la 180 de grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare