Ingrediente pentru fursecurile cu cipsuri de ciocolata
- 2 cani faina integrala
- 1 plic praf de copt
- 1/2 lingurita sare
- 3/4 cana unt topit
- 1 cana zahar brun
- 1/2 cana zahar alb
- 1 lingura vanilie
- 1 ou
- 1 galbenus
- chipsuri de ciocolata
Cum se prepara fursecurile cu cipsuri de ciocolata
Preincalzeste cuptorul la 165oC si tapeteaza o tava cu foaie de copt.
Intr-un bol adauga faina, praful de copt si sarea si amesteca-le bine.
Intr-un bol pentru mixer adauga untul zaharul brun si zaharul alb si mizeaza-le pana obtii o compzitie usor spumoasa. Adauga apoi vanilia si ouale si mixeaza totul foarte bine timp de doua minute. Incorporeaza faina iar la final adauga cipsurile de ciocolata. Cantitatea de cipsuri de ciocolata o poti ajusta in functie de preferintele tale. De asemenea, poti amesteca cipsuri de ciocolata alba cu cipsuri de ciocolata neagra.
Cu ajutorul unei linguri adauga fursecurile in tava la 3 cm distanta intre ele.
Coace-le timp de 15-17 minute, sau pana cand devin aurii. Can sunt gata, scoate-le cu ajutorul unei spatule pe un gratar si lasa-le sa se raceasca.
Sursa foto: rachelleb.com