Fursecurile bufnita sunt amuzante si merita sa se regaseasca pe masa de Halloween.
Ingrediente fursecuri bufnita
Aluat
- 250 g faina
- 1/2 plic praf de copt
- 75 g zahar
- 1 plic zahar vanilat
- 1 oua
- 125 g unt
Decor
- 50 g migdale
- 200 g bombonele deecorative ciocolata
Cum se prepara fursecuri bufnita
Pregateste ma intai aluatul de fursecuri. Mixeaza oul cu zahar si zahar vanilat,pana ce obtii o compozitie spumoasa. Adauga untul si faina de copt. Pune si coaja de lamaie. Framanta bine, pana ce obtii un aluat omogen, apoi intinde o foaie. Din aceasta foaie decupeaza forme rotunde.
Fiecare foaie trebuie decoarata cu cate doua bombonele de ciocolata, care vor forma ochii, iar dedesubtul acestora se aseaza cate-o migdala, care va reprezenta ciocul bufnitei.
Pune fursecurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt, apoi da totul la copt, 10 minute, la 170 de grade.
Cum se servesc fursecuri bufnita
Serveste fursecurile simple, dupa ce s-au racit.
Sursa foto: flickriver.com