- Pagina anterioara
- Pagina 2 din 3
- Urmatoarea pagina
2. Briose cu dovlecel si nutella
Ingrediente:
- 1 1/2 cani faina
- 1/2 lingurita sare
- 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
- 1 lingurita praf de copt
- 1/2 lingurita scortisoara
- 1/2 cana unt moale
- 3/4 cana zahar
- 1 ou
- 1 cana de dovlecel ras
- zeama de la o lamaie
- 1/2 cana nutella
Mod de preparare:
Combina ingredientele uscate intr-un bol mare: faina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt si scortisoara.
Separat, mixeaza untul cu zaharul, pana se formeaza o spuma fina. Incorporeaza si oul si adauga, treptat, amestecul de ingrediente uscate. Adauga dovlecelul si zeama de lamaie si umple trei sferturi formele de briose. Adauga cate o lingurita de nutella deasupra fiecareia si amestec-o cu aluatul, cu ajutorul unei scobitoare. Baga tava la cuptor 20-25 de minute.
- Pagina anterioara
- Pagina 2 din 3
- Urmatoarea pagina