Deserturi

#cheesecake oreo #oreo #cheesecake

Cum se prepara deliciosul cheesecake cu Oreo

Daca nu mai ai idee de desert si vrei sa iti surprinzi familia sau prietenii cu ceva delicios, iti propunem reteta pentru cheesecake cu Oreo.

 

Pentru acest desert delicios vei avea nevoie de:

- 24 de biscuiti Oreo

- trei linguri de unt topit

- trei pachete de crema de branza

- trei sferturi de cana de zahar

- o lingurita de vanilie

- trei oua mari

Zdrobeste 12 biscuiti, pana ce acestia se sfarama. Atentie sa nu-i zdrobesti de tot. Rastoarna-i apoi intr-un bol, adauga untul topit si amesteca bine. Presara amestecul pe fundul unei tavi rotunde si niveleaza cu o spatula, apasand usor.

Amesteca crema de branza, zaharul si vanilia cu mixerul, la viteza medie, pana ce vei obtine un amestec omogen. Adauga ouale, rand pe rand, si amesteca pana la omogenizare.

Zdrobeste cei opt biscuiti ramasi, iar jumatate din biscuitii zdrobiti incorporeaza in compozitia cu branza. Rastoarn-o apoi peste biscuitii zdrobiti din tava si presara deasupra restul biscuitilor.

Baga tava in cuptorul preincalzit la 175 de grade Celsius si lasa sa se coaca in jur de 45 de minute, pana cand centrul prajiturii se intareste. Lasa cheesecake-ul sa se raceasca complet, apoi tine-l la frigider pune la frigider timp de sase ore.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului