Pentru acest desert delicios vei avea nevoie de:
- 24 de biscuiti Oreo
- trei linguri de unt topit
- trei pachete de crema de branza
- trei sferturi de cana de zahar
- o lingurita de vanilie
- trei oua mari
Zdrobeste 12 biscuiti, pana ce acestia se sfarama. Atentie sa nu-i zdrobesti de tot. Rastoarna-i apoi intr-un bol, adauga untul topit si amesteca bine. Presara amestecul pe fundul unei tavi rotunde si niveleaza cu o spatula, apasand usor.
Amesteca crema de branza, zaharul si vanilia cu mixerul, la viteza medie, pana ce vei obtine un amestec omogen. Adauga ouale, rand pe rand, si amesteca pana la omogenizare.
Zdrobeste cei opt biscuiti ramasi, iar jumatate din biscuitii zdrobiti incorporeaza in compozitia cu branza. Rastoarn-o apoi peste biscuitii zdrobiti din tava si presara deasupra restul biscuitilor.
Baga tava in cuptorul preincalzit la 175 de grade Celsius si lasa sa se coaca in jur de 45 de minute, pana cand centrul prajiturii se intareste. Lasa cheesecake-ul sa se raceasca complet, apoi tine-l la frigider pune la frigider timp de sase ore.