Deserturi

#batuta cu branza #bunica gherghina #Chefi la cutite

Cum se prepara batuta cu branza, reteta cu care bunica Gherghina i-a uimit pe juratii de la Chefi la Cutite

 

Bunica Gherghina, care a ajuns virala pe TikTok si uimeste mereu cu retele sale savuroase, a ajuns in platoul “Chefi la Cutite”, unde a demonstrat inca o data, daca mai era nevoie, cat de bine gateste.

Aceasta a impresionat juriul cu o reteta traditionala de batuta cu branza si a obtinut cutitul de argint.

Cand ai nevoie de ceva dulce, dar nu vrei sa prepari ceva complicat, atunci poti prepara o reteta de batuta cu branza, precum cea a bunicii Gherghina. Aceasta a postat in trecut reteta pe TikTok. 

Cum se prepara batuta cu branza, reteta bunicii Gherghina

Reteta de batuta cu branza este una pe cat de simpla, pe atat de savuroasa. Poate fi preparata cu succes de oricine, chiar si de incepatori. Iata cum se prepara.

Ingrediente pentru batuta cu branza a bunicii Gherghina

  • O jumatate de kilogram de branza sarata
  • 10 linguri de faina
  • iaurt
  • 7 oua
  • 7 linguri de zahar
  • stafide
  • un plic de zahar vanilat
  • un plic de praf de copt
  • o cescuta de ulei

Cum se prepara batuta cu branza a bunicii Gherghina 

Trebuie sa pregatesti toate ingredientele si sa ungi o tava cu unt sau ulei si faina. Sau, daca doresti, poti adauga hartie de copt.

Apoi, intr-un vas incapator, trebuie sa adaugi toate ingredientele, in orfinea in care sunt trecute in lista. Dupa ce adaugi toate acestea, se amesteca continutul cu o lingura pana cand obtii o compozitie omogena.

Dupa aceea, toarna compozitia in tava si coace totul la cuptorul incins, timp de 40 de minute. Cand prajitura este gata, se scoate din cuptor si presara zahar pudra pe deasupra. Se poate servi imediat sau dupa ce se raceste.

 

@bunica.gherghina RETETA : BATUTA CU BRANZA!💕 #vapupamamaia😌 #pentruvoi🤩 #romania🇷🇴 #pepsitwist🍋 #pepsichallenge ♬ sunet original - Bunica Gherghina🍩

 

Bunica Gherghina a facut furori la Chefi la Cutite

Bunica Gherghina Bereghianu, cunoscuta de multa lume de pe TikTok, a facut furori printre juratii Chefi la Cutite datorita personalitatii sale plina de energie pozitiva si dinamism.

“Buna seara, mamaie! Ma bucur enorm sa fiu in fata dumneavostra. Sunt bunica Gherghina, cea mai virala bunica din Romania. Am TikTok, am aproape 500.000 de urmaritori pe TikTok si pe Instagram peste 30.000 de urmaritori. Eu sunt cam haioasa asa, fac talente prin casa, mai cant”, a spus bunica Gherghina cand a aparut in fata juratilor. 

Cand a fost intrebata de jurati cum se simte in postura de TikToker, bunica a povestit ca a intinerit de cand are cont pe TikTok.

„Ma simt ca pestele in apa. Anul asta m-a dus nepoata la Sinaia, nu ma asteptam sa ma opreasca atata lume pe strada. Si in Bucuresti, striga oamenii din masina: bunica Gherghina! Vin copiii sa se pozeze cu mine. Cum sa nu fiu multumita cand vad ca lumea respecta munca mea?

Eu fac videoclipuri cu retete, placinte, gogosi, turte. Mai am putin si fac 500.000 de urmaritori. Nu m-am gandit niciodata ca o sa ajung sa fiu atat de dornica sa intru pe live. Imi place tare mult, de mor. Pana sa fac TikTok, stiti cum eram eu? N-aveam niciun curaj de nimic! Faceam orice pentru ca trebuiau facute. Dar de cand am facut atatea vizualizari, atatia urmaritori, mi-au dat viata, simt ca intineresc, nu ma mai doare nimic. Primesc sanatate, simt ca plutesc.”, a marturisit aceasta.

Bunica Gherghina a reusit sa-I impresioneze pe jurati cu preparatul sau si a primit votul tuturor. Aceasta a plecat acasa cu cutitul de argint, dedicat vedetelor. 

„Nu mai dorm la noapte! Nu mai dorm de bucurie”, a zis bunica Gherghina, la final.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului