INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Deserturi

#preparare poale-n brau #poale-n brau

Cum sa prepari cele mai bune poale-n brau. Doar asa vor iesi gustoase, dar si pufoase

Branzoaicele sau poalele-n brau reprezinta un desert cunoscut de foarte multi oameni. Sunt foarte usor de facut si extrem de gustoase.

Ingrediente

Pentru aluat:

  • 400 g faina
  • 1 pahar lapte
  • 50 g drojdie
  • 150 g unt
  • 3 lingurite zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 ou pentru a unge coca inainte de coacere

Pentru umplutura:

  • 200 g branza de vaci 
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingurita faina
  • un praf de sare
  • vanilie si zahar dupa gust

Cum se prepara

Pune faina intr-un vas apoi adauga untul. Dupa ce acesta se incorporeaza se adauga laptele treptat, in care amesteci in prealabil drojdia, zaharul si sarea. Se framanta pana cand aluatul capata consistenta si nu se mai lipeste de vas. Se lasa la crescut timp de 3 ore.

Dupa ce creste suficient, se intinde foaia de aluat si se taie in patrate cam de 10 centimetri, peste care se pune o lingura de umplutura. Pentru aceasta trebuie sa amesteci branza de vaci cu oua, faina, smantana, praful de sare, vanilia si zaharul. Se aduc colturile spre centru pentru a se obtine forma de plic si se lipesc. Se pot unge cu ou daca vrei sa prinda luciu. Se pun apoi intr-o tava la cuptor. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului