Crema ganache se poate servi atat simpla, in cupe alaturi de fructe de padure, alune nesarate sau piscoturi, cat si ca umplutura pentru diverse deserturi.
Ingrediente crema ganache alba
300 g ciocolata alba
300 ml frisca lichida
1 lingurita extract vanilie
fulgi ciocolata neagra, pentru decor
Cum se prepara crema ganache alba
Toarna smantana intr-o oala de inox si pune-o pe aragaz, la foc mic, sa fiarba.
Rupe ciocolata alba in bucati potrivite, apoi pune-le la topit in smantana clocotita. Amesteca bina, astfel incat sa obtii o compozitie omogena. apoi aromatizeaza totul cu extract de vanilie.
Toarna crema de ciocolata intr-un vas, apoi da-o la congelator o jumatate de ora. Scoate crema de la frigider si mixeaz-o cu un mixer la viteza superioara, pana obtii o spuma aerata.
Toarna crema in cupe si serveste-o cu fructe de sezon.
Cum se serveste crema ganache alba
Serveste crema ganache de la frigider, in cupe individuale, cu fructe de sezon si fulgi de ciocolata neagra ca decor.
Foto: whipperdish.blogspot.com
#retete #deserturi #crema ganache alba # crema ganache
Crema ganache alba
Crema ganache alba Crema ganache se poate servi atat simpla, in cupe alaturi de fructe de padure, alune nesarate sau piscoturi, cat si ca umplutura pentru diverse deserturi.- 2012-06-08 2012-06-08
Articole din deserturi
Sfatul expertului
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului