Deserturi

#cheesecake Gabriela Cristea #retete gabriela cristea #gabriela cristea

Cheesecake dietetic, reteta Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea este o gospodina iscusita, iar in perioada pandemiei si-a incantat fanii de pe retelele de socializare cu numeroase retete. Cel mai mare succes l-a avut cu cea de Cheesecake dietetic.

 

”Se iau 50 de grame de biscuiti integrali, se piseaza si se aseaza intr-o tava de copt. Separat, se bat doua oua intregi cu mixerul, cu 10 linguri de indulcitor stevia, cu putina esenta de vanilie si se adauga aproximativ 250 de grame de crema de branza degresata. Se mixeaza bine toate ingredientele ca sa nu existe cocoloase, se toarna peste biscuitii pe care i-am asezat in tava. Se pune apa intr-o tava in cuptor, apoi se da compozitia asezata frumos in forma, la cuptor, la aproximativ 150 de grade, pentru 40 de minute. Compozitia trebuie sa fie moale cand o scoti de acolo, sa tremure putin la mijloc, ca gelatina. Dupa 40 de minute se opreste cuptorul si o lasam la racit, asa, cu usa intredeschisa a cuptorului. Dupa ce se raceste complet, se baga la frigider”, a spus Gabriela Cristea pentru Click.

Pentru Gabriela Cristea, gatitul este o pasiune. II place foarte mult sa isi incante sotul si cele doua fetite cu preparate speciale, facute in casa.

”Eu am gatit inca de dinainte de a incepe aceasta nenorocire, aceasta pandemie. Am gatit un pic mai multe dulciuri in perioada asta, ca sa ne alintm putin pentru ca nu am putut  sa iesim din casa si atunci trebuia sa ne refugiem cumva in ceva si uite ca ne-am refugiat putin in mancare, cred ca e cazul tuturor! Da, eu gatesc mult si am o pasiune, deja nici nu cred ca pot sa-l numesc hobby. Deja prietenii mei spun ca as putea sa imi deschid oricand o cofetarie sau un restaurant chiar!”, a marturist Gabriela Cristea pentru click.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare