Cheesecake-ul cu ciocolata alba si caise este o prajitura decadenta, ideala pentru petreceri si evenimente festive. Este usor de preparat si se serveste rece.
Ingrediente pentru cheesecake-ul cu ciocolata alba si caise
200 grame biscuiti digestivi
50 grame unt topit
7 caise
2 foi de gelatina
300 grame ciocolata alba
300 ml smantana
250 grame crema de branza
85 grame zahar
20 grame zahar pudra.
Cum se prepara cheesecake-ul cu ciocolata alba si caise
Zdrobeste bine biscuitii digestivi pana obtii un pesmet fin. Amesteca pesmetul cu unt si preseaza intr-o tava rotunda. Da la frigider pana preparari umplutura.
Taie 3 caise in cubulete si aseaza-le pe fundul tavii si lasa la rece. Intr-un bol cu apa rece lasa la inmuiat foile de gelatina. Toaca ciocolata alba si topeste la bain marie cu 100 ml smantana. Scurge gelatina de apa si adaug-o in amestecul de ciocolata.
Lasa pe foc pana cand se dizolva total. Intr-un bol separat amesteca bine restul de smantana si incorporeaza in amestecul cu ciocolata. Toarna amestecul in tava si da la rece pentru peste noapte.
Taie restul de caise in sferturi si aseaza-le peste cheesecake. Presara zaharul pudra.
Cum se serveste cheesecake-ul cu ciocolata alba si caise
Cheesecake-ul cu ciocolata alba si caise se serveste rece.
#cheesecake #ciocolata #retete #deserturi #caise #ciocolata alba #cheesecake ciocolata
Cheesecake cu ciocolata alba si caise
Cheesecake cu ciocolata alba si caise Cheesecake-ul cu ciocolata alba si caise este o prajitura decadenta, ideala pentru petreceri si evenimente festive. Este usor de preparat si se serveste rece.- 2012-06-19 2012-06-19
Articole din deserturi
Sfatul expertului
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului