Deserturi

#bomboane Raffaello homemade #retete bomboane #bomboane raffaello #bomboane

Cea mai simpla reteta de bomboane Raffaello

Sunt unele dintre cele mai bune bomboane pe care le poti prepara acasa. Iar procesul nu este decloc complicat, acestea fiind gata in doar cateva minute.

 

Ingrediente pentru bomboanele Raffaello

  • 250g lapte praf
  • 100g zahar pudra
  • 200g nuca de cocos
  • 100g unt, la temperatura camerei
  • 1 lingura mare smantana
  • 1 plic zahar vanilat
  • un praf de sare
  • alune de padure sau migdale intregi, prajite dar nesarate

Cum se prepara bomboanele Raffaello

Int-un caston adauga zaharul pudra, zaharul vanilat, sarea, laptele praf si jumatate din cantitatea de nuca de cocos. Amesteca bine apoi incorporeaza smantana si untul la temperatura camerei. Amesteca bine pana obtii o compozitie omogena.

Formeaza apoi bilute de marimi egale pe care le poti umple cu o aluna sau o migdala.

Tavaleste apoi bomboanele prin nuca de cocos ramasa si asaza-le pe o tava tapetata cu folie de aluminiu sau hartie de copt. Lasa-le la frigider pana se intaresc (minim doua ore).

Sursa foto: afternoonrecipes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului