Ingrediente pentru bomboanele Raffaello
- 250g lapte praf
- 100g zahar pudra
- 200g nuca de cocos
- 100g unt, la temperatura camerei
- 1 lingura mare smantana
- 1 plic zahar vanilat
- un praf de sare
- alune de padure sau migdale intregi, prajite dar nesarate
Cum se prepara bomboanele Raffaello
Int-un caston adauga zaharul pudra, zaharul vanilat, sarea, laptele praf si jumatate din cantitatea de nuca de cocos. Amesteca bine apoi incorporeaza smantana si untul la temperatura camerei. Amesteca bine pana obtii o compozitie omogena.
Formeaza apoi bilute de marimi egale pe care le poti umple cu o aluna sau o migdala.
Tavaleste apoi bomboanele prin nuca de cocos ramasa si asaza-le pe o tava tapetata cu folie de aluminiu sau hartie de copt. Lasa-le la frigider pana se intaresc (minim doua ore).
Sursa foto: afternoonrecipes.com