Deserturi

#bomboane Revelion #bomboane Ferrero Rocher #desert Revelion

Bomboane Ferrero Rocher cu putine calorii, de nerefuzat de Revelion

Daca, dupa mesele copioase de Craciun, ti-ai propus sa nu mai abuzezi de dulciuri, iti propunem un desert cu mai putine calorii fata de reteta originala! Tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca ai ingredientele in casa si sa le amesteci in robotul de bucatarie!

Ingrediente:

  • 250 g alune de padure crude (20 de alune pentru miezul bomboanelor)
  • 10 curmale hidratate
  • doua linguri cacao raw
  • doua linguri ulei de cocos
  • trei linguri sirop de artar
  • un praf de sare

Mod de preparare:

Marunteste alunele de padure in robotul de bucatarie, apoi adauga curmalele, cacaua, uleiul de cocos, siropul de artar si un praf de sare. Mixeaza pana compozitia e fina, cremoasa si putin lipicioasa. Tot ce iti ramane de facut este sa modelezi bomboanele si sa introduci cate o aluna in mijloc, apoi sa le tavalesti alunele de padure ramase tocate.

Sursa: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului