Deserturi

#vanilie #scortisoara #ciocolata #migdale

Bomboane de ciocolata

Atunci cand ai pofta de ceva dulce, poti pregati cateva bomboane delicioase din ciocolata. Crocante la exterior, moi si cremoase la interior, aceste bomboane din ciocolata sunt foarte gustoase. Le poti servi la desert, alaturi de o ceasca de cafea sau un vin rosu.
 

Ingrediente pentru bomboanele de ciocolata
 

 

Cum se prepara bomboanele de ciocolata
 

Intr-un bol amesteca ouale cu zaharul pana obtii o spuma. Rade apoi ciocolata si adauga peste compozitia cu oua. Amesteca bine.

Adauga apoi pe rand scortisoara, vanilia, faina si migdalele. Amesteca bine, pana obtii o pasta omogena.

Aseaza pasta intr-o folie de plastic si da-o la frigider timp de cel putin o ora.

Cand s-a racit, formeaza din pasta bomboane rotunde. Tavaleste bomboanele prin zaharul pudra.

Aseaza bomboanele pe o tava unsa cu unt si lasa-le sa se usuce in loc caldut, timp de 4 - 5 ore. Da apoi tava la cuptor, timp de 10 - 15 minute. Lasa apoi sa se raceasca.
 

Cum se servesc bomboanele de ciocolata
 

Bomboanele de ciocolata se servesc ca atare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare