Ingrediente pentru ananasul la gratar
- 1/2 cana crema de ciocolata cu alune
- 1/4 cana lapte
- o jumatate de ananas, decojit si taiat felii
- 1/4 cana alune
Cum se prepara ananasul la gratar
Pune gratarul la incins si unge-l cu ulei.
Intre timp pune la incalzit crema de ciocolata si laptele, intr-o cratita speciala pentru sosuri, la foc mediu. Amesteca bine, pana cand ciocolata se topeste, si obtii o compozitie omogena aproximativ 5 minute.
Frige ananasul pe gratarul incins, pe ambele parti, pana prinde o culoare maronie (aproximativ 3-5 minute pe fiecare parte). Adauga feliile de ananas pe o farfurie, toarna deasupra sosul de ciocolata si presara alunele tocate deasupra.
Cum se serveste ananasul la gratar
Serveste ananasul fript ca atare sau alaturi de o cupa de inghetata.
Sursa foto: siftednotstirred.com