- Pagina anterioara
- Pagina 2 din 3
- Urmatoarea pagina
Negresa cu dulceata de cirese
Sursa foto: favim.com
Ingrediente:
- 200 g faina
- 1/2 pachet de unt
- 3 oua
- 4 linguri cu cacao
- 5 linguri cu dulceata de cirese
- 6 linguri cu zahar
- 200 ml lapte
- esenta de rom
- 1 praf de copt
Cum se prepara:
Intr-un ibric, pune laptele la fiert impreuna cu zaharul si cu margarina si amesteca usor. Cand zaharul s-a topit lasa compozitia sa se raceasca.
Intr-un bol pentru mixer bate bine ouale, apoi adauga faina si cacaua si incorporeaza-le bine. Peste compozitia obtinuta adauga laptele si praful de copt, esenta de rom si amesteca bine pana cand obtii o compozitie omogena. La final adauga dulceata si amesteca usor u ajutorl unei linguri.
Preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Toarna aluatul intr-o tava pe care ai tapetat-o cu foaie de copt si coace prajitura aproximativ 30 de minute.
- Pagina anterioara
- Pagina 2 din 3
- Urmatoarea pagina