- Pagina anterioara
- Pagina 2 din 3
- Urmatoarea pagina
Tortul de clatite cu ciocolata si zmeura
Sursa foto: taste.com.au
Ingrediente:
- 16 clatite
- 300ml smantana lichida
- 100g ciocolata neagra tocata
- 400g branza ricotta
- 150g zahar
- 300g zmeura
Cum se prepara:
Topeste ciocolata la bain marie sau la cuptorul cu microunde, impreuna cu smantana. Amesteca bine pentru a se omogeniza.
Intr-un bol adauga branza si zaharul. Mixeaza bine pana obtii o crema spumoasa si zaharul se topeste. Adauga treptat ciocolata topita si amesteca bine.
Pe un platou pune cate o clatita si intinde peste aceasta doua linguri de crema. Adauga apoi inca o clatita si repeta procedeul pana ajungi la cea de-a saptea clatita. Peste aceasta adauga 3 linguri de crema si jumatate din cantitate de zmeura. Adauga apoi si restul de clatite peste care daugi crema. La final orneaza toturl cu restul de crema ramasa si adauga restul cantitatii de zmeura.
- Pagina anterioara
- Pagina 2 din 3
- Urmatoarea pagina