- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina
Cheesecake cu ciocolata si cirese
Sursa foto: taste.com.au
Ingrediente:
- 200g biscuiti cu cacao
- 100g unt topit
- 375g crema de branza
- 125g smantana
- 100g zahar pudra
- 2 oua
- 1 lingurita pasta de vanilie
- 70g ciocolata neagra, maruntita
- 70g zahar pudra
- 100g cirese
- 1 albus de ou, batut spuma
Cum se prepara:
Adauga biscuitii in robotul de bucatarie si marunteste-i bine pana devinfainosi. Adauga apoi untul topit si amesteca bine. Pune compozitia obtinuta intr-o forma detasabila pentru tort, unsa in prealabil cu unt si uniformizeaza. Preseaza apoi cu podul palmeu sau cu un pahar blatul de biscuiti. Lasa-l la frigider timp de 30 minute.
Preincalzeste cuptorul la 160oC.
Adauga intr-un vas pentru mixer crema de branza, smantana si zaharul pudra si amesteca bine pana obtii o compozitie omogena. La final, adauga vanilia si ouale intregi. Adauga crema peste blatul de biscuiti si presara bucatele de ciocolata desupra. Coace cheesecake-ul timp de 25-30 minute.
Da ciresele prin prin albusul batut, apoi prin zaharul pudra si pune-le pe o tava tapetata cu folie de aluminiu. Inainte de a servi cheesecake-ul aseaza ciresele pe el.
Sursa foto principala: telegraph.co.uk
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina