Cele mai citite despre Delia spital

Carbunele medicinal, tratament naturist bun la toate

Despre carbunele medicinal se poate spune pe scurt ca este un medicament cu un pret acesibil, care indeparteaza probleme frecvente precum balonarea, halena, icterul, indigestia, flatulenta  sau intoxicatiile alimentare.   Desi carbunele medicinal este o pastila care nu beneficiaza de o atentie prea

De ce ne curge sange din nas?

Sangerarile nazale sau epistaxisul sunt scurgeri de sange ca urmare a ruperii sau cresterii permeabilitatii vaselor sanguine. In general, pot sa apara la persoanele care prezinta simptomele r

Meseria de medic - ambitie si studiu, dublate de "chemare"

Meseria de medic este una dintre cele mai vechi din lume.

Cele mai noi despre Delia spital

Culita Sterp, prima reactie dupa ce judecatorii i-au spus ca nu are voie sa paraseasca Romania: „Am un anunt de facut”

A trecut mai bine de o saptamana de cand Culita Sterp a provocat un accident rutier in Cluj, in urma caruia un barbat a ajuns in spital, iar ecourile incidentului inca se fac auzite.

Culita Sterp, primele declaratii dupa ce a condus beat si drogat si a produs un accident rutier

Pe 17 noiembrie 2022, in jurul orei 02.00, Culita Sterp a produs un accident rutier in Cluj, dupa ce a trecut cu masina pe culoarea rosie si a intrat intr-un alt autoturism care circula regulamentar.

Prima declaratie a tinerei care era in masina cu artistul Culita Sterp, cand el a provocat un accident rutier

Saptamana trecuta, Culita Sterp a provocat un accident rutier in miez de noapte, dupa ce a fugit de un echipaj de politie care il surprinsese cu aparatul radar ca rula cu o viteza prea mare prin Cluj.