NouDe ce ACCENT

# cuart roz #bijuterii unicat #accent bijuterii #bijuterii din argint

Bjuterii cu cuart roz, pentru o vara fresh. Adauga delicatete oricarei tinute

Vara este pe final, insa soarele are in continuare resurse pentru a ne incarca cu energie si optimism. Atmosfera de vacanta este inca foarte prezenta in vietile noastre si inca avem ocazia sa ne incarcam viata si sa ne coloram viata cu amintiri luminoase.

 

Vara este sezonul in care parca ne indragostim de noi, in care ne punem in valoare cu o placere mai mare zi de zi. Bronzul, tinutele vaporoase, accesoriile - totul este menit sa ne faca se ne simtim bine in pielea noastra. Bijuteriile potrivite pot fi cheia unei tinute de exceptie in orice moment al zilei, fie ca iesim la o plimbare, fie ca suntem la mare sau ca preferam racoarea muntelui.

Coloreaza-ti vara cu bijuterii cu cuart

Cuartul este o piatra a inimii, un cristal al iubirii neconditionata, purtatoare a unei energii feminine dulci, vindecatoare, care hraneste sufletul si aduce alinare. Cuartul roz, in mod deosebit, adauga o nota de prospetime si delicatete oricarei tinute, in orice moment al zilei si indiferent de activitatea pe care o intreprinzi.

Accesorizeaza orice tinuta cu o bratara cu cuart roz si ii vei adauga o nota delicata, eleganta si solara, care va atrage asupra ta toate privirile.

Un inel cu cuart roz va avea un efect vizual uluitor pe o mana bronzata si ingrijita, iar delicatetea si finetea bijuteriilor Accent nu va trece, cu siguranta, neobservata. Lucratura fina si atentia la detalii a bijutierilor care creeaza piese unicat, din aur sau argint, cu pietre semipretioase te vor cuceri imediat si pe tine, si pe cei care iti vor admira podoabele.

Cuartul are proprietati uimitoare

Cuartul roz este o piatra semipretioasa cu o esenta delicata, diafana, ce isi pune amprenta de pace si sensibilitate asupra persoanei care il poarta.

Cuartul roz este o piatra care deschide chakra inimii si te umple de o energie iubitoare de divin. Are proprietati vindecatoare, care te vor ajuta sa estompezi rani emotionale, sa scapi de temeri si resentimente si te vor calauzi catre un sentiment profund de multumire si implinire personala, ajutandu-te, astfel, sa iti deschizi inima pentru iubire.

Unde gasesti cele mai frumoase bijuterii cu cuart roz

Cei de la Accent Bijuterii iti pun la dispozitie, online sau in Galeria Accent din str. Mendeleev 26 (zona Piaţa Romana) o colectie superba de bijuterii cu cuart roz, care nu ar trebui sa lipseasca din caseta ta personala de accesorii, dar care pot fi si oferite in dar unor persoane speciale, care stiu sa aprecieze frumosul.

Realizate manual, bijuteriile Accent sunt adevarate opere de arta ale unor maestri bijutieri pasionati, priceputi si creativi, care de mai bine de 30 de ani reusesc sa se ridice la inaltimea asteptarilor si gusturilor clientilor.

Originale, unicat sau de serie limitata, lucrate cu finete si dragoste pentru frumos, bijuteriile Accent sunt de o frumusete rara si vor sublinia sau completa perfect eleganta unei doamne speciale ori voiosia unei domnisoare delicate, reusind sa adauge un plus de rafinament oricarei tinute.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare