Lumea se misca mai repede fata de ultimii ani, dar nevoile si dorintele noastre raman aceleasi: de a ne intemeia o familie si de a ne gasi o persoana de care ne putem indragosti. Pentru unii dureaza mai mult, iar pentru altii dragostea este instanta. Chiar daca unele persoane sunt mai norocoase, asta nu inseamna ca nu trebuie sa incercam. De aceea, va propunem cele mai bune site-uri de dating online. Fii cu un pas mai aproape de fericire!

Cele mai bune site-uri pentru persoane singure:

Lista actualizata Iulie 2022

Sistem de compatibilitate

WallY - inteligenta artificiala care iti recomanda persoanele potrivite, cautare avansata, procent de compatibilitate cand vizitezi un profil.

Evaluare editoriala

9.8

Expertii acasa spun:

"Sentimente este cel mai mare site de dating din Romania, abordeaza atat femei cat si barbati singuri, este prezent si pe piete internationale si care beneficiaza de unele dintre cele mai bune filtre de cautare si elemente dedicate sigurantei utilizatorilor." 85% dintre membrii ar recomanda site-ul prietenilor.

Sistem de compatibilitate

cautare avansata si jocuri usoare concepute pentru 2 persoane.

Evaluare editoriala

8.2

Expertii acasa spun:

"Match este cel mai mare site de dating din lume, cu prezenta globala, in mai mult de 30 de tari. Site-ul are o istorie indelungata pe piata de dating, dar si o baza de date foarte mare de femei si de barbati singuri."

Sistem de compatibilitate

cautare avansata cu multe filtre de cautare.

Evaluare editoriala

7.0

Expertii acasa spun:

"Meetic este un site cu o interfata usor de folosit, potrivit femeilor si barbatilor. Site-ul se adreseaza persoanelor singure, de oriunde din lume, cu accent pe Franta si Italia. Cu o interfata prietenoasa, acesta este usor de folosit si de cei care nu acceseaza, in mod regulat, astfel de site-uri."

Cum vad romanii iubirea pe internet

Prima intalnire:

stabilesc prima intalnire la o cafea

54%

au mai multe emotii ca la un interviu

53%

Relatiile:

considera casatoria necesara

51%

doresc sa se indragosteasca

77%

Femei si barbati:

barbati considera femeia ideala amuzanta

60%

femeile cauta un barbat sincer si romantic

70%

Cum sa fii in siguranta pe un site de dating

Fotografiile
Verifica daca fotografiile folosite nu apartin unor vedete.

Profilul
Citeste cu atentie profilurile persoanelor preferate. Daca utilizatorii au intentii serioase, inseamna ca vor investi o parte din timpul lor creand un profil complex.

Prima intalnire
Prima intalnire ar trebui sa se intample undeva in public, unde ambii parteneri se simt in siguranta.

Informatiile
Ai grija la informatiile pe care le impartasesti, atat cu persoanele pe care le cunosti online, cat si cu cele pe care le cunosti pe strada. Nu iti da cu usurinta numarul de telefon, adresa sau alte informatii importante despre tine.

Instinctul
Increde-te in instinctul tau. Nu incerca sa fortezi o relatie pentru ca, in final, aceasta nu va functiona daca nu exista armonie.