Dating

#dating #relatie #iubire #dragoste

Iata cat de simplu poti face un barbat sa se indragosteasca de tine

Nu poti acuza gravitatia cand dragostea te doboara, spunea Albert Einstein. Iar atunci cand intalnesti iubirea, trebuie sa o pretuiesti cat mai mult. Mereu visam la dragostea aceea perfecta si mereu ne intrebam cum putem face barbat sa ne iubeasca curat, neconditionat, pentru totdeauna.

Ce il face pe un barbat sa se indragosteasca de o femeie? Care este tipul de femeie de care se indragosteste un barbat? Femeile au incercat intotdeauna sa afle asta. Pentru ca poate fi uneori dificil sa captezi atentia cuiva. Exista cateva lucruri importante de retinut atunci cand vrei sa faci un barbat sa se indragosteasca de tine. Iar daca urmezi pasii potriviti, nici nu va fi greu sa obtii ceea ce ti-ai propus.

Fii tu insati

Trebuie sa arati ceea ce esti, nu sa pari ceea ce nu esti in realitate. Iti doresti ca el sa se indragosteasca de tine, nu de cea care pretinzi ca esti.

Evidentiaza-ti frumusetea

Nu trebuie sa tii dieta ori sa iti schimbi culoarea parului pentru a arata cat mai bine. Tot ce trebuie sa faci este sa iti maximizezi cele mai frumoase trasaturi si sa te asiguri ca arati cat mai bine posibil.

Asculta

E foarte important sa comunici eficient, dar si sa asculti in mod activ. Da-i unei persoane sansa sa vorbeasca. Barbatii au multe de spus si atunci cand le arati ca poti sa asculti, vor fi mai inclinati sa spuna lucrurile care conteaza.

Zambeste

Rasul se dovedeste a fi contagios. Deci, cand razi, determini creierul celui in fata caruia te afli sa determine eliberarea unor hormoni care il vor face sa se simta bine. Daca incerci sa atragi un barbat, atunci rasul este cel mai simplu mod de a o face.

Fii pozitiva

Persoanele care au o stare de spirit proasta sunt adesea extrem de negativiste si nu sunt dispuse la distractie. In schimb, o atitudine pozitiva este extrem de atractiva, de fermecatoare. Un barbat va fi atras de capacitatea ta de a gandi optimist, de a trai pozitiv.

Fii draguta

Amabilitatea este un instrument de atractie foarte eficient si orice barbat va gasi interesanta o femeie bonoma, calda. La urma urmei, stii cum se spune - prinzi mai multe muste cu miere decat cu otet.

Flirteaza

Cand vine vorba sa faci un tip sa se indragosteasca de tine, atunci trebuie sa ii arati ca esti interesata de el. Si cea mai buna cale sa o faci este sa flirtezi cu el. Sa-l faci sa inteleaga ca iti place. Si cum poti face asta decat complimentandu-l, fiind draguta cu el si chiar privindu-l direct in ochi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dating

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare