Dating

#calitate #relatie #femeie #cuplu #barbat

7 lucruri pe care femeile le adora la un barbat

Oricat s-ar spune ca fetelor le plac baietii rai nu e in totalitate adevarat. Femeile adora barbatii care sunt grijulii si amabili, ba chiar de moda veche, mai ales la primele intalniri. Le place sa fie flatate.

Iata ce trebuie sa faca un barbat pentru a impresiona femeia pe care abia a cunoscut-o:

Sa-i deschida portiera masinii

Femeile iubesc gesturile marunte, dar semnificative. Se topesc dupa tipii care coboara mai intai din masina pentru a deschide portiera partenerei. Acest lucru inseamna atentie, grija. Chiar daca barbatii gandesc ca femeile s-ar putea simti jignite de acest gest, trebuie sa stie ca nu este asa.

Sa fie luata de acasa la intalnire

Acum cu totii avem telefoane mobile si ne este mult mai usor sa ne dam intalniri, sa ne gasim, sa anuntam ca intarziem. Este unul dintre motivele pentru care barbatii vin tot mai rar sa isi ia partenerele de acasa atunci cand ies in oras. Doar ca femeilor le place acest gest, cu atat mai mult cu cat inseamna si grija, si un timp mai lung petrecut impreuna. 

Sa fie condusa acasa/la masina

O intalnire perfecta trebuie sa se incheie ca atare. Asadar, nu e suficient doar sa iti saruti partenera si sa iti iei la revedere. Cel mai mult le place femeilor sa fie conduse pana acasa sau pana la masina, din grija si respect fata de ele.

Sa ceara permisiunea

Poate parea ciudat, dar nu e nimic rau in a-i cere unei femei permisiunea sa o saruti, spre exemplu. Decat sa faci un gest nepotrivit, mai degraba intrebi. Consimtamantul este extrem de important intr-o relatie si, mai mult decat ai putea crede, este si foarte sexy. Nu e obligatoriu ca orice barbat sa o faca, dar e bine sa se asigure ca totul este in regula, apoi sa mearga mai departe.

Sa se imbrace frumos

Fie ca e prima intalnire sau a 99-a, femeilor le place sa iasa de mana sau la bratul unui barbat imbracat bine, aranjat, parfumat. E o chestiune de orgoliu. Orice femeie va fi incantata sa vada ca barbatul cu care se intalneste face eforturi pentru a arata bine, pentru a o impresiona.

Sa i se acorde toata atentia

Traim intr-o lume in care telefoanele mobile sunt legatura noastra cu oamenii din jurul nostru. Comunicam in mare parte prin intermediul unor texte si postari in social media. Tocmai de aceea, devine aproape obligatoriu ca ambii parteneri sa inchida telefoanele atunci cand sunt impreuna. Atunci cand un barbat este dispus sa stea cateva ore departe de telefonul sau ii arata femeii de langa el cat de importanta este.

Sa nu se gandeasca doar la sex

In cultura actuala exista tot mai des obiceiul sexului la prima intalnire. E drept ca lucrurile nu se intampla fara consimtamantul femeii, pentru ca altfel ar fi grav si am vorbi despre altceva. Dar trebuie tinut cont de faptul ca sunt femei carora le place ca barbatul cu care ies sa aiba rabdare, sa nu grabeasca lucrurile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului