Dating

#fosta #sex #prima intalnire #ex #gentleman

6 lucruri pe care si le doreste o femeie la prima intalnire

Se spune ca prima impresie conteaza cel mai mult. De aceea, prima intalnire este extrem de importanta pentru amandoi. E posibil sa iti doresti sa-ti petreci toata viata alaturi de persoana pe care o intalnesti acum sau sa nu vrei s-o mai vezi toata viata.

 Iata cum se asteapta o femeie sa decurga prima intalnire:

1. Vrea ca el sa fie un gentleman

In topul asteptarilor unei femei, atitudinea de gentleman a barbatului este estentiala pentru ea. Femeia isi doreste sa intalneasca un barbat galant, care sa stapaneasca toate regulile din codul bunelor maniere. Ce inseamna asta? Sa ii deschida portiera masinii, sa ii aseze scaunul la masa, sa nu o atinga in mod deliberat si, cel mai important, sa nu se astepte sa plateasca nemteste la restaurant.

2. Vrea ca el sa fie politicos cu ceilalti

Femeia este foarte atenta la tot ceea ce se intampla in jurul ei la prima intalnire. Tine cont de fiecare gest sau atitudine pe care potentialul partener din fata sa o are. In cazul in care barbatul cu care s-a intalnit se dovedeste foarte atent si politicos cu ea, dar le vorbeste urat chelnerilor sau paznicului, spre exemplu, este un semn ca, de fapt, e un prefacut. Motiv pentru care se va gandi bine daca mai iese cu el a doua oara.

3. Nu vrea ca el sa se gandeasca la sex din prima

In ciuda ideilor preconcepute, femeile nu isi doresc sa duca intalnirea pana in punctul cel mai intim. Mai exact, ele nu vor ca barbatul pe care abia l-au intalnit sa le vada ca pe niste obiecte sexuale si sa viseze o partida de amor cat mai rapid posibil. Femeia vrea ca el sa mentina distanta corespunzatoare cat mai mult posibil. Este si un test al limitelor si al abilitatilor acestuia de autostapanire.

Descopera alte trei asteptari ale femeilor la o prima intalnire.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dating

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare