Dating

#intrebari prima intalnire #dating site dating #prima intalnire #matrimoniale

6 intrebari indiscrete pe care TREBUIE sa le pui la prima intalnire

Conversatiile la prima intalnire pot parea scortoase si predictibile. Asta pentru ca nu stim care sunt lucrurile pe care ar trebui sa le abordam in discutiile cu celalalt si ne limitam la intrebari banale. Expertii in relatii au conturat insa o lista de intrebari care te vor ajuta sa iti creezi o impresie despre cel din fata ta.

 

Iata care sunt subiectele care trebuie abordate asa incat prima intalnire sa nu fie nici plictisitoare si sa se incheie cu un rezultat clar, nu cu remiza:

1. In ce relatie esti cu parintii tai?

Sociologii sunt de parere ca raspunsul la aceasta intrebare iti ofera o multime de indicii despre felul in care se raporteaza la cei dragi. Felul in care isi descrie familia, parintii te ajuta sa descifrezi modul in care se va comporta in relatie.

2. Care sunt obiectivele tale pe termen lung?

E important sa-ti dai seama inca de la prima intalnire daca obiectivele voastre pe termen lung corespund. Poate ti se va parea mult prea intim sa il/o intrebi ce planuri de viitor are, insa e important sa stii din start pentru a-ti da seama daca are sau nu rost sa va mai vedeti si a doua oara. Spre exemplu, daca iti spune ca isi doreste ca intr-o buna zi sa aiba copii si tu ai exact aceleasi intentii atunci e un mare plus pentru voi doi.

3. Ce iti doresti de la o relatie?

Poate pare o intrebare tabu sau o intrebare banala, insa raspunsul ei ofera o multime de indicii. Spre exemplu, asa poti afla daca aveti directii de viitor comune. Poate ca cel/cea din fata ta nu isi doreste o relatie serioasa, ci vrea doar distractie si nu tindeti asadar spre acelasi lucru.

4. Cum te distrezi?

E extrem de important sa afli din prima care sunt modalitatile sale de distractie. Caci daca iti va spune ca cel mai tare ii place sa stea in fata televizorului urmarind filme pe HBO, iar tu adori sa iesi in lume, sa calatoresti ori cel putin te simti bine atunci cand te plimbi prin parc sub clar de luna e limpede ca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda. Asadar, e un semn pe care nu trebuie sa il treci cu vederea.

5. Ai un animal de companie?

Pentru a relaxa putin discutia, discutati despre caini si despre pisici sau pesti de acvariu. E important sa afli ce fel de animale indrageste si daca are un animal de companie. Poate esti alergic/a la parul de pisica si atunci s-ar putea sa nu iti doresti un astfel de animal prin preajma. Sau poate descoperiti ca aveti amandoi acasa cate un buldog si de aici se va ivi o super-discutie spumoasa despre cresterea si educarea buldogilor.

6. Care este lucrul cu care te mandresti cel mai tare?

Oamenilor le place sa vorbeasca despre realizarile lor, insa dincolo de aceasta, raspunsul la intrebare iti va oferi si indicii cu privire la abilitatile sale, la ambitiile sale. In plus, este ocazia perfecta sa iti impartasesti si tu propriile experiente.

Care e cea mai ciudata intrebare care ti-a fost pusa la prima intalnire?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului